به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بندرعباس؛ ده تن از طلبه های نخبه هرمزگان به همراه حجت الاسلام والمسلمین نادر حقیقی مدیر حوزه علمیه هرمزگان، صبح امروز در آیین تجلیل از نخبگان، رتبه های برتر کنکور و برگزیدگان المپیادهای علمی استان که به صورت مشترک بین اداره کل آموزش و پرورش استان و مدیریت حوزه علمیه در استانداری برگزار شد، شرکت کردند. در این مراسم ۱۰ تن از طلاب نخبه همراه با ۱۰ تن از دانش آموزان نخبه استان تجلیل شدند.
استاندار هرمزگان در این نشست از مصطفی احمدی، محمدرضا فدائیان، علی نظری، محمدرضا صادقی، کاظم پورسندرک، مهدی شیخ زاده، امیرمحمد باقری، مهدی جهانگیری، مجید کناری نژاد شمیلی و امرالله نقیبی نیز به عنوان استعدادهای برتر حوزه علمیه هرمزگان، رتبه برتر پذیرش حوزه و رتبه برتر المپیاد علمی حوزه استان تقدیر کرد.
مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در این مراسم اظهار کرد: یکی از دغدغه ها این است که آینده کشور، اسلام و انقلاب به دست چه کسانی سپرده خواهد شد، اما خوشبختانه گذر ایام ثابت کرده که بیشه این سرزمین هیچ وقت از شیرانی که در دفاع از وطن، انقلاب و اسلام آماده و مهیا هستند، خالی نبوده و نه تنها در چارچوب مرزهای کشور بلکه در خارج از مرزهای کشور هم توانستهاند از آرمان های انقلاب و امام دفاع کنند.
وی افزود: هر وقت دانش آموزان دهه ۷۰ و ۸۰ و نسل چهارم انقلاب را می بینم که برای دفاع از مرزهای جغرافیایی و عقیدتی خود شهید می شوند و یا در میادین ورزشی و علمی بین المللی افتخار آفرینی می کنند و در واقع در دو عرصه رزم میدانی و علم و فناوری موفق بوده اند، بسیار مایه مباهات و افتخار همه ما، آرامش قلبی و اطمینان خاطر از آینده روشن انقلاب است.
استاندار هرمزگان، توسعه و ارتقاء زیرساخت های آموزشی به منظور تقویت بنیه علمی دانش آموزان را تکلیف بخش دولتی و حاکمیت عنوان کرد و گفت: تلاش داریم آنچه وظیفه ما به عنوان بخش دولتی است، محقق شود و بستر ورود دانش آموزان هرمزگانی به مراجع علمی، آموزشی و دانشگاههای معتبر فراهم شود.
وی گفت: تمام امکانات و ظرفیت های بخش دولتی برای آموزش معلمان و دانش آموزان در اختیار آموزش و پرورش قرار می گیرد تا بستر لازم برای حضور پررنگ و موفق دانش آموزان هرمزگانی در کنکور با استفاده از برگزاری دوره های آموزشی برای معلمان و دانش آموزان، تهیه کتاب های کمک آموزشی برای افراد مستعد و برگزاری آزمون ها فراهم شود.
استاندار هرمزگان، عدم توسعه متوازن بخش سخت افزاری و نرم افزاری را یکی از نقاط ضعف حوزه آموزشی استان برشمرد و عنوان کرد: اگرچه ساخت مدارس جدید و بازسازی مدارس فرسوده یک ضرورت است، اما در هرمزگان بیش از حد روی بخش های سخت افرازی سرمایه گذاری شده و برنامه منسجمی برای ارتقاء سطح علمی معلمان و دانش آموزان پیش بینی نشده است.
دوستی، معلمان پیشرو، نخبگان و دانش آموزان المپیادی را لوکوموتیو حرکت استان دانست و گفت: همه ما رشد و ارتقاء مان را مدیون قهرمان های زندگی خود هستیم که لازم است این نخبگان و قهرمان ها در استان شناسانده شوند تا نسل بعدی نیز با الگوپذیری از نسل فعلی، تلاش خود را برای دستیابی به موفقیت دوچندان کند.
دوستی با اشاره به عدم توجه به ارتقاء بخش تحقیق و توسعه در صنایع، افزود: هرمزگان هم اکنون با ظرفیت تولید ۷.۸ میلون تن، سومین قطب فولاد کشور است و در چند سال آینده به قطب نخست تولید فولاد در کشور تبدیل می شود که باید بخش مواد و متالوژی در صنایع فولادی توسعه و متخصصان لازم برای تأمین نیاز آینده این بخش نیز تربیت شوند.
استاندار هرمزگان بار دیگر توازن و برقراری عدالت در توزیع امکانات آموزشی را مورد تأکید قرار داد و گفت: هنرجویان گروه آموزشی هنر نیز باید مانند سایر رشته ها مورد توجه قرار بگیرند و مانند سایر گروه های آموزشی از امکانات و تجهیزات لازم برخوردار شوند، چرا که زنده نگه داشتن هنرهای بومی استان به عنوان یک مزیت فرهنگی و تاریخی یک ضرورت است.
نظر شما