به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلاموالمسلمین حسینعلی تهرانی، معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور، در اولین روز سفر خود به استان سیستان و بلوچستان، در جمع بانوان منطقه سیستان، اظهارداشت: حوزه علمیه خواهران باید به این نقطه برسد که در دنیا هر سؤالی مربوط به زن باشد، برای یافتن پاسخ آن به حوزه خواهران بیایند.
وی تصریح کرد: هدف برنامه میخواهد و ما نیازمند افراد شاخص و طلبه متدین، مؤدب به آداب اجتماعی، راستگو، صادق، بصیر و انقلابی، دارای مهارت تحلیل و منتقد، مسئولیت شناس، تمدن ساز و جریان شناس و حامی مظلومان هستیم و بدون داشتن این موارد، طلبه موفقی نخواهد بود.
معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور، خاطرنشان کرد: از یک طلبه فارغالتحصیل انتظار داشتن مهارت فن بیان و فرهنگسازی را داریم و برای رسیدن به این نقطه باید اهداف بلندمدت را برنامهریزی کنیم.
شیوه تدریس تحلیلی برای طلاب لازم است
در ادامه این نشست، خانم رنجبر مدیر اداره برنامهریزی و ارزیابی معاونت آموزش حوزههای علمیه خواهران کشور، اظهارداشت: ترسیم اهداف کلی در ابتدای هر درس توسط استاد، بسیار مهم و راهبر است.
وی با اشاره به اینکه استاد با دادن جزوه، موجب رکود علمی طلبه میشود، افزود: شیوه تدریس تحلیلی لازم است تا طلبه درس را فهم کند و اهل تحقیق شود.
همچنین در ادامه سرپرست اداره کل اساتید حوزههای علمیه خواهران کشور، توضیحاتی درباره پیگیریهای انجام شده در زمینه حقالزحمه، بیمه و معیشت اساتید داد.
حجتالاسلاموالمسلمین قاسمیان گفت: طرحی درباره جذب و رتبهبندی اساتید در حال آمادهسازی است.
لازم به ذکر است، در ادامه، جلسهای با حضور مدیر و معاون آموزش استان سیستان و بلوچستان، مدیران و معاونان آموزشی این چهار مدرسه برگزار شد.
حجتالاسلاموالمسلمین عرب خالص، مدیر حوزه علمیه خواهران استان سیستان و بلوچستان، در این جلسه، با خوشامدگویی به معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران و هیئت همراه، خلاصهای از وضعیت و مشکلات آموزشی استان را مطرح کرد.
انتهای پیام./
نظر شما