سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ |۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 5, 2024
تصاویر/ دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با آیت‌الله العظمی نوری همدانی

حوزه/ گرفتن دیر کرد ربا و حرام است. در اسلام هیچ گناهی به اندازه ربا بزرگ شمرده نشده است و مسئولان امر برای اصلاح ساختار بانک‌ها و هدایت سرمایه به سمت رونق اقتصادی و حمایت از تولید داخلی پیگیر این موضوع باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار با محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور با اشاره به نقشه های دشمنان برای ضرب زدن به نظام و انقلاب اسلامی، آگاهی و هوشیار نسبت به حوادث زمان را مهم عنوان کردند و گفتند: امروز وحدت و همدلی میان مسئولین و دلسوزان نظام و مردم سبب شکست نقش های دشمنان و استکبار جهانی است.
این مرجع تقلید با اشاره به مشکلات اقتصادی ادامه دادند: پایین بودن ارزش پول ملی، نبود نظارت بر قیمت ها، اخذ دیر کرد و... مشکلاتی هستند که باید با برنامه ریزی دقیق برطرف شوند.

نباید مردم از گرانی و سختی معیشت رنج ببرند

معظم له در ادامه با بیان این که نباید مردم از گرانی و سختی معیشت رنج ببرند خاطر نشان کردند: برای تقویت نظام و رفع مشکلات، از نیروهای متعهد و کارآمد و متخصص استفاده شود و به انتقادات دلسوزان نظام گوش داده شود، امر به معروف و نهی از منکر دلسوزانه مسئولان در کار رفاقت و همدلی سبب پیشرفت کارها و تقویت نظام و غلبه بر مشکلات می شود.
این مرجع تقلید در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به مردم و مشکلات آنها گفتند: مردم مهم ترین سرمایه نظام هستند، باید با تواضع و گرمی به صحبت های مردم گوش داد و برای رفع مشکلات تمامی ابزارها و امکانات را بکار گرفت. صداقت در گفتار و عدالت در رفتار و همدلی با مردم سبب دلگرم شدن آنان و ناامیدی دشمنان می شود. مردم سخن صادقانه را می پذیرند و در مشکلات همراه شما هستند از این رو تمام همت شما خدمت به مردم باشد.

حضرت آیت الله نوری همدانی برای حل مشکلات موجود در کشور اظهار کردند: برای رفع مشکلات نخست باید ریشه های مشکلات را پیدا نمود و با دقت و بسیج امکانات موانع موجود را برطرف نمود، مردم در هر کجای ایران اسلامی که باشند حتی دور افتاده ترین نقاط کشور بر گردن شما حق دارند امروز خدمت به مردم و رضایتمندی آنها باید سرلوحه کارهای شما باشد.

این مرجع تقلید اخذ دیرکرد و ربا در بانک ها را یکی از آسیب های اقتصادی دانستند و گفتند: گرفتن دیر کرد ربا و حرام است. در اسلام هیچ گناهی به اندازه ربا بزرگ شمرده نشده است و مسئولان امر برای اصلاح ساختار بانک ها و هدایت سرمایه به سمت رونق اقتصادی و حمایت از تولید داخلی پیگیر این موضوع باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha