جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
رضا اورنگ: «پایتخت» نکته جدیدی برای عرضه ندارد

حوزه/ یک کارشناس رسانه گفت: «پایتخت» همانند فصول قبل خود با مردم ارتباط برقرار کرد ولی نمی‌توان کتمان کرد که نکته جدیدی برای گفتن در فصل جدید «پایتخت» وجود ندارد و تنها به واسطه کلام و گفتگوهای بازیگران از مخاطبان خود خنده می‌گیرد.

رضا اورنگ، کارشناس سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرگزاری حوزه با ناموفق خواندن برنامه‌های مناسبتی ماه رمضان و نوروز گفت: برنامه‌های مجری محور رسانه ملی، عمدتاً کارهایی تکراری بودند که میهمانان آن دائماً در حال تکرار شدن در شبکه‌های مختلف رسانه ملی بودند. معضل تکرار در آثار نمایشی تلویزیون هم به وضوح دیده می‌شد و همین امر سبب شد کارهای تولیدی نتواند آنگونه که توقع می‌رفت در جذب مخاطب موفق باشد.

وی افزود: تنها سریالی که توانست مخاطب گسترده‌ای را جذب خود کند و از اواخر ماه مبارک پخش آن آغاز شد، سریال «پایتخت» است. این مجموعه تلویزیونی همانند فصول قبل خود با مردم ارتباط برقرار کرد ولی نمی‌توان کتمان کرد که نکته جدیدی برای گفتن در فصل جدید «پایتخت» وجود ندارد و تنها به واسطه کلام و گفتگوهای بازیگران از مخاطبان خود خنده می‌گیرد.

این کارشناس رسانه تاکید کرد: معضل حاکم بر سریال «پایتخت» نشئت گرفته از ضعف فیلمنامه است. در این کار ما شاهد معنا و موضوع خاصی نیستیم تنها سوژه است که اتفاق می‌افتد. یعنی آدم‌هایی که برای مردم آشنا هستند تنها با کلام تلاش می‌کنند مخاطب را جذب خود کنند این رویکرد نیز شاید هنوز در جذب مخاطب موفق باشد اما مطمئن باشید در آینده جواب لازم را نخواهد داد.

این کارشناس رسانه درباره سریال «مرهم» نیز چنین توضیح داد: این سریال نیز با وجود اینکه در برخی موضوعات نوآوری داشت اما باز هم نتوانسته بود به واسطه این امتیاز جذب مخاطب کند زیرا غنای مفهومی برای موفقیت یک اثر کافی نیست بلکه می‌بایست جذابیت‌های بصری نیز با اثر تولیدی همراه باشد؛ خواسته‌ای که در «مرهم» به شکلی مناسب وجود نداشت. مشکل دیگر این سریال به کشدار بودن قصه‌ مربوط می‌شد که همین امر به نوعی مجموعه را کسل کننده کرده بود.

اورنگ در انتهای سخنانش تاکید کرد: یکی از معدود آثار موفق رسانه ملی برنامه «محفل» بود این کار توانسته بود مخاطبان زیادی را جذب خود کند. جالب است تماشاگران این «محفل» تنها به قشری خاص خلاصه نمی‌شدند چرا که تمامی انسان‌ها در فطرت خود با موضوعات دینی پیوند خوردند برای همین با آثاری که به شکلی مناسب به این قبیل موضوعات توجه داشته باشند ارتباط برقرار می‌کنند.

این کارشناس در انتها گفت در جهان امروز برخی جریان‌های اسلام ستیزانه مشاهده می‌شود. برنامه‌های نظیر «محفل» اگر بتواند مخاطب بین‌المللی را جذب خود کند به نظرم قدمی در راه تبلیغ آموزه‌های اسلامی هست و به نوعی رفعت اسلامی را در معرض دید عموم مردم جهان قرار می‌دهد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • احمدی IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۵
    هیچ وقت پایتخت نقطه مثبت نداشت و نقطه منفی قسمت جدیدش تا این لحظه تمسخر نمودن شخصیت افراد است که مثلا دختر نقی به پسر فهیمه میگه بادکنک و اونم به دخترش .... همچنین زن ارسطو با رحیم صمیمی تر از ارسطو هست و به نحوی داره ترویج میکنه که زن رفیقت رفیق تو هم هست و حتی نشستنش در رستوران بین هر دو نشسته بود که معلوم نیست زن ارسطو هست یا زن هر دو و سریع قبل هم همین ارسطو که زیر دوش حمام خالکوبی اش را نمایش داد از چندی بعد خالکوبی در کشور ترویج شد و بعید نیست نفوذ پشت پرده حامی مالی آن نباشد
    • مدیریت ... IR ۰۷:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
      مدیران صدا و سیما از گذشته تا کنون ضعف های مفرط مدیریتی از خودشان نشان داده اند، مدیری بیرونی و از بن دندان معتقد نیازمندیم.
  • برنامه IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
    اصلا برنامه برای خنداندن تدبیر غلطی است، برنامه شناسایی و معرفی انسان های مشکل داری که همت کردند و مشکلات شان حل کردند، یک نمونه برنامه شادی بخش حقیقی است. شادی خلیط باید باشد نه هدف.