شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
جزئیات آزمون روحانیون اعزامی عمره پس از ۱۰ سال توقف / ثبت‌نام ۴۴۱۱ طلبه

معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از ثبت‌نام ۴۴۱۱ طلبه در آزمون روحانیون کاروان‌های عمره خبر داد و گفت: داوطلبان پس از قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه علمی-عملی، باید دوره آموزشی یکساله را بگذرانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین رکن‌الدینی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری حوزه به تشریح جزئیات آزمون انتخاب روحانیون اعزامی به کاروان‌های عمره مفرده پرداخت که پس از ۱۰ سال تعطیلی، مجدداً روز ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ در قم و ۷ شهر دیگر برگزار می‌شود.

مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید:

این آزمون به چه علت توقف ۱۰ ساله داشت؟

با تعطیلی سفرهای عمره، نیاز به روحانیون کاروان‌ها نیز به طور طبیعی منتفی شد. بنابراین تا زمانی که اعزام زائران عمره متوقف بود، ضرورتی برای برگزاری آزمون احساس نمی‌کردیم.

آزمون چه زمانی برگزار می شد؟ در مورد تعداد داوطلبان و حوزه‌های امتحانی توضیح دهید

۴۴۱۱ طلبه در این آزمون که روز ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ به طور همزمان در ۸ شهر شامل قم، مشهد، تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز و ساری برگزار می‌شود، شرکت می کنند. حدود ۲۲۰۰ نفر از داوطلبان در حوزه آزمون قم و مابقی در حوزه آزمون استانهای دیگر شرکت خواهند کرد.

تغییر حوزه امتحانی امکان‌پذیر نیست و حضور نیم ساعت قبل از آزمون الزامی است.

پذیرفته‌شدگان نهایی چه تعدادی خواهد بود؟

محدودیتی در پذیرش نداریم و اگر تمام ۴۴۱۱ داوطلب حدنصاب را کسب کنند، برنامه‌ریزی می‌کنیم تا به تدریج از همه آنان در کاروان‌ها استفاده شود.

درباره شرط سنی و مدارک مورد نیاز هم توضیح دهید

شرط سنی حداقل سن ۲۷ سال و حداکثر ۳۷ سال است، اما به دلیل تعطیلی ۱۰ ساله عمره و آزمون آن، این بار حداکثر سن به ۴۲ سال افزایش یافته است. همچنین داوطلبان باید حداقل کتبی و شفاهی پایه ۱۰ حوزه را با موفقیت گذرانده باشند.

جزئیات آزمون روحانیون اعزامی به عمره پس از ۱۰ سال توقف / ثبت‌نام ۴۴۱۱ طلبه

درباره محتوای آزمون و تفاوت آن با ادوار گذشته توضیح دهید

محورهای آزمون شامل مناسک عمره، احکام عمومی، تاریخ اسلام، اسرار حج و معارف اسلامی است که از نظر محتوا تغییری نکرده است، اما برخی منابع آموزشی به‌روزرسانی شده‌اند.

معیارهای مصاحبه علمی و عملی چیست؟

داوطلبان پس از قبولی در آزمون کتبی باید در مصاحبه علمی (بر اساس منابع آزمون) و مصاحبه عملی شرکت کنند. در مصاحبه عملی، توانمندی آنان در استفاده از ابزارهای دیجیتال مانند گوشی هوشمند، لپ‌تاپ و ویدئوپروژکتور برای آموزش به زائران سنجیده می‌شود.

دوره‌های آموزشی پس از قبولی چیست؟

دوره‌های آموزشی اجباری شامل کلاس‌های حضوری، آنلاین و کارگاهی است و حداقل یک سال طول می‌کشد. در صورت تأخیر یا عدم کسب حدنصاب، دوره ممکن است تا سه سال ادامه یابد.

نحوه توزیع روحانیون در کاروان های استان‌ها چگونه است؟

بکارگیری و استفاده از تخصص روحانیون بر اساس نیاز بعثه در استان‌های مختلف انجام می‌شود. اکثر داوطلبان ساکن قم هستند، اما به هر استانی که نیاز باشد اعزام خواهند شد.


نتایج آزمون چه زمانی اعلام خواهد شد؟

نتایج اولیه در ماه محرم اعلام خواهد شد.

داوطلبان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به کانال https://ble.ir/join/FGBzWSBAxJ در پیام رسان بله مراجعه کنند

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha