به گزارش خبرگزاری«حوزه» آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی امروز در همایش مشترک میراث ایران و عراق که با حضور اندیشمندان و فرهیختگان کشورهای ایران، عراق، آلمان و ژاپن در سالن اجتماعات مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد اظهارداشت: برگزاری میراث مشترک ایران و عراق یک نقطه امیدی برای دو ملت بزرگ اسلامی ایران و عراق به شمار می رود و تردیدی نیست که مشترکات فراوانی از لحاظ دینی، تمدن، تاریخ، اعتقادات بین این کشور وجود دارد.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) افزود: امروز مردم ایران و عراق باید به این میراث گذشته توجه کنند و آن را در جامعه خود مطرح نمایند در اثر مطرح کردن ای میراث؛ قطعا افق های روشن تری در روابط این دو کشور ایجاد و ترسیم خواهد شد.
وی اظهار داشت: در گذشته غفلت هایی از سوی بزرگان و مسئولین در این دو کشور به وجود آمده که موجب جدایی این دو ملت مسلمان از هم شد و آسیب های فراوانی را به همراه داشته است؛ ولی برگزاری این همایش مشترک می تواند کمک های شایانی به ارتباط فرهنگی و اعتقادی نماید.
آیت الله فاضل لنکرانی اظهار داشت: وجود مراکز علمی و همچنین ائمه معصومین علیهم السلام در عراق و ایران می تواند نقش موثری در استحکام بخشی به ارتباطات ایجاد کند.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) خاطر نشان ساخت: حوزه های علمیه قم و نجف به عنوان کهنترین مراکز دینی و پژوهشی به شمار می آیند، این مراکز وظیفه مهمی در ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی دو ملت مسلمان به عهده دارند.
وی افزود: لازم است جهانیان بدانند که در حوزه های علمیه قم و نجف چه می گذرد و چه آثار علمی تولید و منتشر می شود؛ بنابراین لازم است آثار علمی این دو حوزه بزرگ شیعه در دنیا منتشر شود. تا جهانیان و مردم جهان درک درستی از عقاید،آداب و رسوم، فرهنگ و عقاید این دو کشور شیعی داشته باشند.
نظر شما