جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۶ شوال ۱۴۴۵ | Apr 26, 2024
کتاب گفتمان شیعه

حوزه/ حضرت آیت الله سیستانی با اشاره به اهمیت استاد گفتند: با دانشجویان همراهی و رفاقت کنید تا بر آنها تاثیر بگذارید و آنها نیز دیر یا زود به ارزش شاگردی نزد شما پی خواهند برد و بدانید که نقش معلم در میان دانشجویان مانند نقش پیامبر در قوم خویش است

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، شیخ جواد احمد البهادلی استاد دانشکده فقه دانشگاه کوفه با حضرت آیت الله سیستانی دیدار کرد و کتاب خود به نام "التعالی علی الکراهیة فی الخطاب الشیعی" را به ایشان تقدیم کرد.

شیخ بهادلی درباره دیدار خود با حضرت آیت الله سیستانی گفت: ملاقات با ایشان 14 دقیقه طول کشید و من در این دیدار کتاب خود را به ایشان تقدیم کردم و معظم له پس از دعا برای توفیق بیشتر بنده فرمود: شما در انتخاب موضوعات روز موفق هستید به ویژه در این روزگار که افراط گرایی رواج یافته و مردم به دنبال اهل اعتدال و میانه روی هستند.

ایشان سپس فرمود: شما از اساتید دانشگاه کوفه هستی و باید تلاش کنید که شهر پایتخت امیرالمؤمنین(ع) و همچنین ارزش دانشگاه خود را که منسوب به این شهر است، حفظ کنید.

حضرت آیت الله سیستانی در ادامه فرمود: با طلاب و دانشجویان خود متواضع باش همان گونه که با اساتید خود متواضع هستی و با دانشجویان به اندازه میزان فهم آنها سخن بگو و خود را به اندازه سطح آنها پایین بیاور زیرا پیامبران نیز مامور بودند که با مردم به اندازه میزان فهم آنها سخن بگویند.

معظم له در ادامه با اشاره به اهمیت استاد گفتند: با دانشجویان همراهی و رفاقت کنید تا بر آنها تاثیر بگذارید و آنها نیز دیر یا زود به ارزش شاگردی نزد شما پی خواهند برد و بدانید که نقش معلم در میان دانشجویان مانند نقش پیامبر در قوم خویش است و در این زمینه به روایاتی از کتاب کافی استناد کردند.

حضرت آیت الله سیستانی در ادامه به ماجرای سقوط اندلس اشاره کردند که پس از آن مسیحیان با کلیسا شرط کردند که در هر مدرسه یک کشیش حضور داشته باشد و بدین ترتیب آنها بر نسل های خود تاثیر گذاشتند و ما نیز باید با خود بیندیشیم که چگونه می توانیم تاثیرگذار باشیم و نباید تمام دغدغه ما مانند اهل سیاست، جمع پول و ثروت و به دست آوردن مقام باشد.

ایشان افزودند: شما در دانشگاه ها به ویژه دانشگاه کوفه و تمام روحانیون باید تلاش کنید مصداق این سخن معصوم باشید که فرمود: مبلغان بدون سخن ما باشید و با راستگویی و اخلاق و علم سودمند خود تبلیغ کنید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha