دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۷ شوال ۱۴۴۵ | May 6, 2024

انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با 96 عنوان کتاب در موضوعات تخصصی و با استانداردهای علمی از جمله انتشارات کتابهای دینی حاضر در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است.

 مدیر نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، فراوانی آثار تولید شده، ضرورت عرضه هر چه سریع‌تر آثار تخصصی و تاکید بر کیفیت متناسب آثار تولیدی پژوهشکده‌ها، واحدها و گروه‌های پژوهشی را از جمله ضرورت‌های تاسیس این اداره برشمرد.

وی افزود: نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اواخر سال 1384 تاسیس و به صورت اختصاصی عهده‌دار چاپ و نشر دستاوردهای علمی و پژوهشی پژوهشگاه شد.

یدالله جنتی خاطرنشان کرد: تخصصی‌بودن کتاب‌ها، کیفیت افزون‌تر چاپ، سعی در کاهش قیمت آثار تولیدی و تسریع در عرضه آثار از جمله اهداف نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به شمار می‌روند.

مدیر نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، چاپ و عرضه 96 عنوان کتاب(در 140 جلد) در موضوعات تخصصی و مطابق استانداردهای علمی را از دستاوردهای نشر پژوهشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: پژوهشکده فقه و حقوق با 24 عنوان کتاب، پژوهشکده فلسفه و کلام با 15 عنوان کتاب، پژوهشکده علوم و اندیشه اسلامی با 16 عنوان کتاب، مرکز احیای آثار اسلامی و کنگره علامه بلاغی هریک با هفت عنوان کتاب، بیشترین آثار تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

وی تصریح کرد: گروه اخلاق دفتر جنبش نرم‌افزاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، گروه پژوهش فلسفه و کلام خراسان رضوی، گروه مطالعات اسلام و غرب و مرکز مطالعات اجتماعی، دیگر آثار تولیدی را به چاپ رسانده‌اند.

جنتی با اشاره به برگزیده شدن 21 اثر از نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایش‌ها، جشنواره‌ها، کتاب سال و... اظهار داشت: در سال 86 موسوعه علامه شرف‌الدین که از سوی مرکز احیای آثار اسلامی پژوهشگاه، تحقیق و به چاپ رسید، موفق به کسب جایزه جهانی سال جمهوری اسلامی ایران شد.

وی با بیان این که نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سال 86 به عنوان ناشر برگزیده کتاب سال حوزه انتخاب شد، گفت: سال 87 در جشنواره کتاب سال حوزه، کتاب «ثابت و متغیر» و موسوعه علامه بلاغی حائز رتبه‌های برتر شدند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: زمستان 87 کتاب «موسوعه احکام مرتد» از سوی کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران برگزیده و در همان مراسم از نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اهدای لوح، تقدیر شد.

 


انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha