پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 9, 2024
حوزه و دانشگاه

حوزه/ نماینده دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه در کردستان گفت: باید هفته وحدت بهترین زمان و فرصت برای برگزاری نشست ها و گفتمان های مشترک بین این دو نهاد مهم علمی و فکری در کشور باشد، زیرا برگزاری چنین برنامه هایی بر وحدت رویه هرچه بیشتر این دو بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

علی اصغر دریایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان ضمن تبریک فرا رسیدن هفته «وحدت حوزه و دانشگاه» اظهار داشت: یکی از مهمترین تصمیمات و درایت های امام راحل نامگذاری هفته «وحدت حوزه و دانشگاه» به مناسبت سالروز شهادت شهید مفتح بود تا همواره نام و یاد چنین اندیشمندان بزرگی در جهان اسلام باقی بماند.

نماینده دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه در کردستان گفت: امام راحل به خوبی می دانستند که هم حوزه و هم دانشگاه زیر شدیدترین هجمه های تبلیغاتی و اعتقادی دشمنان قرار دارند، بنابراین بهترین راهکار برای تقابل با این جریان های منحرف را گسترش هرچه بیشتر وحدت بین حوزه و دانشگاه می دانستند.

مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان ادامه داد: دو بال علمی کشور حوزه های علمیه و دانشگاه ها هستند که هرکدام در راستای اهداف ترسیم شده ای که دارند در بُعد علمی، پژوهشی، تهذیبی و... در حال حرکت هستند.

وی اظهار کرد: حرکت این دو مرکز بزرگ فکری در کشور در راستای همدیگر سابقه ای طولانی دارند، اما با این وجود باید برای کامل تر شدن سطح علمی و فکری جامعه تعاملات این دو بخش منسجم تر و هماهنگ تر از گذشته شود، زیرا همانطوری که جامعه بشری به شدت نیازمند علوم تجربی است به همان اندازه هم تشنه معارف انسانی و دینی است.

نماینده دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه در کردستان افزود: تاریخ بشریت نشان داده است که علوم تجربی زمانی می تواند به کمال برسد که در آن ایمان و تقوا وجود داشته باشد، یعنی دانشمندان ما عالمانی باایمان باشند.

دریایی ادامه داد: علمی که در خدمت بشر باشد و در مقابل هیچ نشانی از ایمان و معنویت در آن دیده نشود، علمی با تاریخ مصرف کوتاه مدت خواهد بود، لذا زمانی که وحدت حوزه و دانشگاه به معنای واقعی محقق می شود می توان گفت که علم بشری به یک جایگاه والاتر دست یافته است.

مسئول دفتر برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه کردستان اظهار کرد: امروز اگر می بینیم که دانشمندان و نخبگان وطنی با علم خویش یک به یک قله های افتخار را فتح می کنند بی شک این مهم نتیجه تعامل علم و معنویت با همدیگر است.

نماینده دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه در کردستان گفت: بنابراین یکی از مهمترین و حیاتی ترین نیازهای بخش علمی کشور، وجود علوم دینی و معنویات در کنار آن است.

وی با اشاره به تلاش های همیشگی دشمنان برای ایجاد تفرقه بین دو نهاد حوزه و دانشگاه، خاطرنشان کرد: زمانی که بین دو نهاد حوزه و دانشگاه فاصله فکری و علمی به وجود بیاید آن زمان دشمنان به اهداف پلید خود علیه جوامع اسلامی رسیده اند، لذا باید اساتید این دو نهاد همواره این توطئه دشمنان را مدنظر داشته باشند.

نماینده دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه در کردستان گفت: باید هفته وحدت بهترین زمان و فرصت برای برگزاری نشست ها و گفتمان های مشترک بین این دو نهاد مهم علمی و فکری در کشور باشد زیرا برگزاری چنین برنامه هایی بر وحدت رویه هرچه بیشتر این دو بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha