حجت الاسلام والمسلمین سید محمد چاوشی مدیر ستاد تفسیر قرآن کریم امروز در حاشیه بازدید آیت الله حسینی بوشهری از این ستاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن معرفی این ستاد، گفت: ستاد تفسیر قرآن از سال ۱۳۷۸ و تحت اشراف استاد حاج آقای قرائتی فعالیت خود را آغاز کرده است و بنده نیز از سال ۱۳۹۳ به عنوان مدیر ستاد در حال انجام خدمت میباشم.
وی افزود: ما به فضل الهی در سالهای اخیر توانسته ایم ۱۲۰ کلاس مهارتهای بیان تفسیر و تبلیغ قرآن محور را صرفاً برای طلاب حوزههای علمیه اعم از خواهران و برادران برگزار کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین چاوشی، خاطرنشان کرد: در سال جاری و تا پایان دی ماه موفق به برگزاری قریب به ۱۰۰ کلاس هستیم.
وی تمام فعالیتهای ستاد تفسیر قرآن کریم را با کمک خیرین اعلام کرد و گفت: برگزاری دو کلاس پرورش استاد ویژه برادران و یک کلاس با همین عنوان برای طلاب خواهر نیز یکی دیگر از برنامههای در دست اجرای این ستاد است.
مدیر ستاد تفسیر قرآن کریم تصریح کرد: مجموعه فعالیتهای ستاد تفسیر برای مهجوریت زدایی از دامان قرآن کریم است؛ هدف ما انس دادن طلاب با قرآن و لذت بردن از معارف آن است و در مرحله بعد میخواهیم این معارف را به مستمعین خود در کلاسها و منابری که دارند منتقل نمایند.
وی با اشاره به اینکه محور فعالیتهای ستاد تفسیر قرآن آموزش مهارتهای بیان تفسیر است، افزود: در این جهت از قرآن کریم و منابعی که از سوی اساتید ستاد به تألیف رسیده است استفاده میشود.
حجت الاسلام والمسلمین چاوشی بیان داشت: قریب ۸۰ استاد همچون آیت الله استادی و حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم کفیل با ستاد تفسیر قرآن همکاری دارند و به تدریس میپردازند.
وی گفت: حضور طلاب در دورههای این ستاد به صورت رایگان بوده اما افراد داوطلب در قم میبایست پایه دهم تحصیلی و در سایر استانها سطح دو را به اتمام رسانده باشند.
مدیر ستاد تفسیر قرآن کریم اظهار کرد: ستاد تفسیر قرآن کریم در ۱۴ استان مختلف کشور دارای شعبه میباشد که به تازگی فعالیتهای آنها آغاز شده است.
نظر شما