یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
توضیح شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درباره برکناری امام جمعه تفرش | امام جمعه جدید جایگزین شد

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اعلام کرد: سهل‌انگاری منتهی به حادثه، تخلف صورت گرفته از مقررات و برابری آحاد هموطنان در هر موقعیت و جایگاهی در برابر قانون اقتضا می‌کند مسیر رسیدگی در مراجع مسئول، فارغ از هرگونه حاشیه‌ای که می‌تواند منجر به تضییع حقوق طرفین شود، بر اساس عدالت و انصاف طی شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مرکز ارتباطات و رسانه شورای سیاستگذاری جمعه کشور اعلام کرد: در پی وقوع حادثه دلخراش تصادف رانندگی در جاده دستجرد به تفرش که منجر به فوت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، گزارش اولیه پلیس راه و مراجع ذی‌ربط مؤید انحراف وسیله نقلیه شخصی امام جمعه تفرش است که بنا بر دلایل نامعلوم با وجود حضور و همراهی پدر، فرزند نوجوان و فاقد گواهینامه رانندگی، هدایت خودرو را بر عهده داشته و در مواجهه با مانعی در جاده، کنترل خود را از دست داده و این حادثه ناگوار رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

امام جمعه تفرش برکنار شد + جزئیات

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، ضمن اظهار تأسف عمیق، عرض تسلیت و همدردی با خانواده مکرم داغدیده و طلب شفای عاجل برای آسیب‌دیدگان، تصریح نموده که جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حسین حاجیلری که قریب به ۱۰ سال سابقه امامت جمعه موفق در آبدانان استان ایلام را در کارنامه خود داشته و از سال ۱۳۹۹ در تفرش مستقر شده بودند، فردی شریف، خدوم و مردمی و چهره‌ای انقلابی و ساده‌زیست و متصف به حسن خلق محسوب می‌شوند و جایگزینی امام جمعه جدید به دو دلیل صورت پذیرفته است:

۱) هرچند در خودروی نامبرده در زمان حادثه، سرنشین دیگری حضور نداشته و دلیل موافقت با رانندگی فرزند نوجوان ایشان، به‌دلیل آسیب شدید جسمی و تألمات روحی مشخص نیست، در عین حال، سهل‌انگاری منتهی به حادثه، تخلف صورت گرفته از مقررات و برابری آحاد هموطنان در هر موقعیت و جایگاهی در برابر قانون اقتضا می‌کند مسیر رسیدگی در مراجع مسئول، فارغ از هرگونه حاشیه‌ای که می‌تواند منجر به تضییع حقوق طرفین شود، بر اساس عدالت و انصاف طی شود.

۲) هرچند نتیجه رسیدگی قانونی به این پرونده قابل پیش‌بینی نیست، لیکن شدت صدمات وارده بر امام جمعه سابق، از دوره طولانی بستری در بیمارستان و طول درمان چند ماهه حکایت می‌نماید که لاجرم مستلزم استقرار امام جمعه جدید در شهرستان است.

شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، بهره‌برداری برخی افراد فرصت‌طلب برای موج‌سواری بر چنین حادثه تلخی را که در این عمق و وسعت، آینده دو خانواده محترم را تحت تأثر قرار داده است، موجب تأسف مضاعف و از مصادیق بداخلاقی دانسته است.

انتصاب امام جمعه جدید تفرش

همچنین با صدور حکمی از سوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، حجت الاسلام حسین اجرایی که تا پیش از این در سنگر امامت جمعه شهرستان هرسین استان کرمانشاه مشغول به خدمت بود، به عنوان امام جمعه جدید تفرش منصوب شد و پس از معارفه در شورای اداری، نمازجمعه این هفته شهرستان تفرش را اقامه خواهد کرد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • سجاد IR ۰۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    سلام و عرض ادب کسی که به سن بلوغ نرسیده را طفل می گویند نوجوان شخص ۱۵ تا ۱۸ ساله است
    • مهربان IR ۰۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
      دیگه بدتر
  • امیر عباسی IR ۱۵:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
    بار اول نیست که فرزندان ائمه جمعه در شهرستانها چنین مصیبتهایی بارمی آورند وباعث موج سواری خودفروشهای لیبرال وسکولار وغربگدایان و منافقین میشوند،مسئله اینجاست که فرزندان برخی از ائمه جمعه خودرا فرزند حاکم شهر! میدانند،اگر امام جمعه صدمه ندیده بود باز بخاطر این بی عقلی وارتکاب جرم برکنار میشد؟آیا با فرزند ایشان مانند فرزند گناهکار یک فرد معمولی برخورد خواهد شد؟ مردم بقدرکافی در دولت روحانی از روحانیت دل چرکین شده اند،باید بدون توجه به مقام ایشان با فرزند مجرنشان مطابق قانون رفتار شود،ما مدعی حکومت علی وار هستیم
    • IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۰
      مردم در دولت فخیمه محمود احمدی‌نژاد با آن انحرافات کذایی و البته توجیهات و حمایت‌های بی‌حساب برخی از اعزه روحانیت از آن معجزه هزاره سوم!! کم بدبین نشده‌اند و مشکلات دولت‌های بعدی در مقابل آن قابل حساب نیست. بنابراین به جای رطب و یابس بافتن و به میخ و نعل زدن! بهتر است در هر مسئله‌ای درست بیندیشیم. در موضوع مورد اشاره نیز، بر اساس قانون مجازت اسلامی مصوب 1392، برای تحقق مسئولیت کیفری، شخص باید واجد اهلیت کیفری باشد و این توانایی در «عقل، بلوغ و اختیار» خلاصه می‌شود. در ماده 146 آمده است که افراد نابالغ مسئولیت کیفری ندارند. علاوه بر این، سن بلوغ طبق، ماده 147 قانون مذکور در دختران و پسران به ترتیب 9 و 15 سال تمام قمری است. همچنین، ماده 148 بیان می‌دارد که در مورد افراد نابالغ، بر اساس مقررات این قانون، اقدامات تأمینی و تربیتی اعمال می‌شود. بنابراین تعابیری مانند فرزند گناه‌کار و مجرم و برخورد قانونی و ذلک، وجهی ندارد. پدرش به خاطر قرار دادن اتومبیل در اختیار فرد نابالغ و فاقد صلاحیت رانندگی، مجرم است و باید مجازات شود.