دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۵
بررسی ظرفیت های جامعه المصطفی در حوزه گفتمان امامت

حوزه/ مدیرعامل بنیاد هدایت با رئیس نمایندگی جامعه المصطفی خراسان دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد مقدس، حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت با حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان دیدار و گفت و گو کرد.

موضوع این جلسه همکاری‌های مشترک در حوزه گفتمان امامت محله و ظرفیت‌های جامعه المصطفی در این خصوص بود.

در این دیدار مدیرعامل بنیاد هدایت به تبیین مدل امامت پرداخت و گفت: شکل گیری تمدن اسلامی اقتضائاتی دارد. مهمترین نرم افزار تمدن اسلامی نرم افزار امامت و ولایت است و برای تحقق آن باید به سراغ قرآن برویم و از قرآن مدل حکمرانی قرآن محور را استخراج کنیم.

وی به مهمترین کارهای امام اشاره و خاطرنشان کرد: مراحل کار اصلی امام شامل تقویت نهاد امامت، تقویت پیوندهای اجتماعی و حل مسائل مردم با کمک مردم است. دیدن، تجربه نگاری و الگوسازی از امامان موفق، مکان پایه عمل کردن بر محور مسجد جایگزینی چرخه سود به چرخه خیر، برگزاری نمایشگاه‌ها با اقتضائات طلاب جامعه المصطفی و آموزش‌ها برای این طیف از مخاطبان از جمله کارهایی است که برای رسیدن به این نقطه ضروری است.

حجت الاسلام, والمسلمین صالح هم در ادامه این نشست به سابقه ۳۰ ساله المصطفی اشاره و عنوان کرد: این مجموعه ترکیبی از حوزه و دانشگاه است. مخاطب متنوعی دارد و در کشورهای مختلفی فعالیت می‌کند، اما در عین حال در کشورهای مختلف مسجد موضوعیت و محوریت دارد و ما نباید از این محوریت عدول کنیم.

رئیس جامعه المصطفی خراسان، معماری ایرانی مسجد تاج محل را یادآور شد و گفت: معابد یکی از ارکان اصلی ادیان هستند. معبد آکشاردام در هند در مقابل مسجد تاج محل تأسیس شده است. این نشان دهنده اهمیت معابد و مساجد در ادیان مختلف است.

وی به آسیب‌های متوجه جریان تشیع پس از انقلاب پرداخت و بیان کرد: مهمترین آسیب نداشتن مدیر است و افرادی که انتخاب می‌شوند باید آزموده شوند.

حجت الاسلام والمسلمین صالح به اهمیت خدمات اجتماعی، حمایت از اقشار آسیب پذیر و صندوق‌های قرض الحسنه پرداخت و گفت: باید مردمی ماندن و حفظ استقلال مساجد مورد توجه قرار گیرد. ارائه مهارت‌های مدیریت مسجد به طلاب در قالب یک بسته و دوره منسجم نیز نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha