به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، در نخستین جلسه شورای زکات استان در سال جدید با تبیین اهمیت پرداخت زکات، امتناع از انجام این فریضه را برابر با نداشتن سبک زندگی اسلامی دانست و گفت: شرط قبولی نماز پرداخت زکات است و در قرآن هیچ یک از واجبات الهی به اندازه زکات همراه با اقامه نماز ذکر نشده است.
رئیس شورای زکات استان نتیجه پرداخت زکات را تزکیه نفس و تعالی معنوی انسان ها عنوان کرد و افزود: خداوند متعال در قرآن و در توصیف نمازگزاران واقعی می فرماید: آنها کسانی هستند که از اموالشان به فقرا حقی قائل شده اند.
امام جمعه تبریز در ادامه با تاکید بر آموزش پرداخت زکات در مدارس و خانواده ها، اضافه کرد: ۵۹ مرتبه در قرآن کریم به امر زکات اشاره شده است که ۲۷ مرتبه آن همراه با اقامه نماز است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار کرد: در سبک زندگی اسلامی رفتار مسلمانان باید بیانگر یکپارچگی اُمت باشد و در کنار اقامه نماز برای خداوند، زکات نیز برای نیازمندان و بندگان الهی در نظر گرفته شود.
رئیس شورای زکات استان در ادامه؛ ترویج فرهنگ پرداخت زکات را بهترین راه برای دستگیری از محرومان دانست و تصریح کرد: شورای زکات شهرستانها و بخشها با محوریت زکات فطره و با هماهنگی ائمه جمعه تشکیل و شورای موجود هم تقویت شود.
امام جمعه تبریز با تاکید بر تشکیل ستاد فرعی ساماندهی زکات فطره در فرمانداریها، از اعضای شورای زکات خواست تا سهمیه صندوقها و پایگاهها جهت جمع آوری زکات بررسی شود و همچنین برای جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی، صندوقها در جاهای مشخص جانمایی شود.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: فراهم سازی اقدامات قانونی جهت تأمین امنیت عاملان صندوقها، محور قرار دادن مصلیها برای جمع آوری زکات، ارائه بیلان کار زکات فطره سال ۱۴۰۰ از جمله اقداماتی است که اعضای شورای زکات در استان باید به آن اهتمام داشته باشند.
در پایان این جلسه احکام اعضای جدید شورای زکات استان به آنها اعطا شد.
انتهای پیام
نظر شما