به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی عصر امروز طی سخنانی در ادامه سلسله مباحث تفسیر سوره عنکبوت در حرم بانوی کرامت اظهار داشت: راهپیمایی روز قدس بسیار اهمیت دارد و ثمره روز قدس این است که جلوی پیشرفت اسرائیل را گرفت و حماس در کرانه باختری و غزه تقویت و مانع از دست انداختن صهیونیست ها به سایر کشورها و بلاد شد.
وی افزود: ما مخالف یهود و یهودیان نیستیم و آن ها همانند سایر ادیان حق زندگی دارند، بلکه ما مخالف صهیونیست ها و قتل و کشتار و غصب سرزمین دیگران هستیم و همانطور که خداوند متعال وعده داده است یاران خود را یاری خواهد کرد و حضور ما در راهپیمایی روز قدس دلگرمی برای مظلومان عالم است.
استاد حوزه علمیه تاکید کرد: بر اساس آیه ۶۶ سوره عنکبوت، خداوند عذاب هایی در دنیا و عذابهایی در آخرت دارد که عذاب های دنیوی برای گناهکاران و کفار است که در اصطلاح به آن «عذاب استدراجی» می گویند.
سخنران حرم بانوی کرامت، خاطر نشان کرد: افرادی که منکر خدا می شوند و گناه می کنند خدا به آن ها نعمت و مهلت می دهد و کاری به آن ها ندارد و این مهلت و این نعمت در حقیقت خودش یک عذاب است و منتظر است پیمانه آن ها پر شود و یکجا از آن ها بگیرد که به آن عذاب استدراجی گفته می شود مثل قارون و فرعون که با این همه ثروت و قدرت یک مرتبه دچار عذاب الهی شدند.
وی یادآور شد: ثروتی که خداوند به حضرت سلیمان علیه السلام عطا نموده نعمت حقیقی است و ثروتی که قارون داشت در حقیقت استدراج بود چون قارون اهل معاصی بود.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی در ادامه گفت: یکی از ادله مهم شناخت خداوند نتیجه اعمال انسان ها در دنیا است و عکس العمل هایی است که از بابت اعمال خیر و شر نصیب انسان می شود.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تاکید کرد: سرنوشت متوکل، صدام، قذافی ، محمد رضا شاه و… برای ما معلوم شد و سرنوشت آل سعود و اسرائیل و دیگرظالمین عالم هم جز هلاکت و عذاب استدراجی چیز دیگری نیست.
سخنران حرم بانوی کرامت، خاطر نشان کرد: قساوت قلوب، خود فراموشی به خاطر خدا فراموشی و بی هویتی انسان و تبدیل شدن به حیوان از دیگر عذاب های دنیوی است که شامل حال گناهکاران و کافران می شود.
وی اظهار کرد: همنشینی و مجالست با شیطان به واسطه دوری از خداوند، سلب معنویت و دور شدن از درگاه الهی و سلب لذت عبادت از دیگر عذابهایی است که در دنیا شامل حال گناهکاران و کافران خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی، تاکید کرد: آیه ۶۷ سوره عنکبوت هم در خصوص مشرکانی است که دنبال بهانه می گشتند تا مسلمان نشوند و بهانه داشتند که در صورت مسلمان شدن توسط مشرکان کشته خواهند شد که خداوند خطاب به آن ها می فرماید مکه حرم امن الهی است و این حوادث قتل برای اطراف مکه است و شما به این بهانه می خواهید به باطل ایمان بیاوردید و نعمت خدا را کفران می کنید.
وی در پایان گفت: درآیه ۶۸ سوره عنکبوت هم خداوند می فرماید بزرگترین و بدترین نوع ظلم این است که انسان به خداوند دروغ نسبت دهد.