به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست مشترک هماهنگی فعالیت های حرم مطهر بانوی کرامت و شهرداری قم در دهه کرامت با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی اشرف عبدی مدیر حرم مطهر، حجت الاسلام علی قاسمی مدیر روابط عمومی و تبلیغات حرم مطهر، مهدی کلانترزاده مدیر روابط عمومی شهرداری قم و حجت الاسلام طباطبایینژاد مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم و جمعی از مسئولان روابط عمومی دو نهاد در ساختمان کریمه حرم مطهر برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین علی اشرف عبدی در این نشست با بیان اینکه شهر قم شهر اهل بیت(ع) است اظهار کرد: در خدمت گذاری به اهل بیت(ع) ما درون خانه خادم هستیم و شهرداری و دیگر نهادها بیرون خانه خادم هستند و باید تفاهم کاری بین دو گروه از خادمین برقرار باشد تا منشأ ارائه خدمات برای زائران باشد.
وی با اشاره به اینکه در گذشته هم کارهای خوبی انجام شده و باید ادامه پیدا کند، گفت: یکی ازکارهای خوب گذشته که انجام شده است برگزاری کاروان نمادین ورود حضرت معصومه سلام الله علیها به قم است که از برکات انقلاب اسلامی است و عرصه خوبی برای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی است.
مدیر حرم مطهر بانوی کرامت افزود: پیوند قم با انقلاب، پیوند حضرت معصومه سلام الله علیها با شیعه و پیوند ایران اسلامی با تفکر ناب اهل بیت (ع) دستاورد بزرگ این انقلاب است که باید به جهان معرفی شود و این اقدام باید به دست هنرمندانه همه خادمان انجام شود.
در ادامه حجت الاسلام قاسمی به بیان برنامه های امسال آستان مقدس قم در دهه کرامت پرداخت و گفت: شعار کلی که برای دهه کرامت امسال در نظر گرفته شده به گونه ای است که هم با بحث مواسات و کمک مؤمنانه مرتبط است و هم بحث جهاد تبیین که مورد توجه مقام معظم رهبری است در آن گنجانده شده ولی شعار داخلی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها همان شعار فدای دخترم خواهد بود که برگرفته از عبارتی است که امام کاظم (ع) برای دخترشان به کار بردند.
وی افزود: برنامه های دهه کرامت به گونه ای است که در چندروز اول حول محور حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر خواهد بود و سپس به سمت دیگر امام زادگان ایران می رود و روزهای پایانی بیشتر به حرم مطهر رضوی اختصاص خواهد یافت و توجهات به سمت مشهد مقدس می رود.
مدیر روابط عمومی و تبلیغات آستان مقدس فاطمی افزود: برای جشن روز دختر با هماهنگی که با معاونت امور زنان نهاد ریاست جمهوری انجام شده است جشن سراسری با محوریت شخصیت حضرت معصومه سلام الله علیها برپا خواهد شد و ویژه ترین برنامه روز میلاد در حرم مطهر بانوی کرامت همایش دختران آفتاب است که حدود ۲ تا ۳ هزار دختر نوجوان با گل وارد آستان مقدس فاطمی می شوند و در جلسه ای حضور پیدا کنند و در پایان هم ضریح مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها را گلباران می کنند.
وی ادامه داد: کار ویژه های اصلی ما همایش دختران آفتاب برای روز میلاد، همراهی و هم افزایی با آستان قدس رضوی در دهه کرامت، اجرای پویش فدای دخترم در تمام استان ها و تقدیر از دختران نمونه انقلاب، تولید سرود و محتواهای فرهنگی با حضور و محوریت دختران و راه اندازی پویش گسترده خدمت کریمانه و دستگیری از نیازمندان با همراهی مردم است.
در ادامه مهدی کلانترزاده با بیان اینکه ما خود را خادم شهر مقدس قم می دانیم، گفت: تسهیل دسترسی زائران به حرم مطهر و تقویت مباحث فرهنگی از مهمترین دغدغه های شهرداری قم است و امیدواریم در دهه کرامت ظهور و بروز شعار این دهه در تمامی دستگاه ها دیده شود و با ارتباط گیری با سایر استان ها نیز شاهد ملی شدن این شعار در سطح کشور باشیم.
وی با بیان اینکه در شهرداری قم ۱۱ کمیته از جمله کمیته زائران، کمیته بوستان ها،کمیته میادین میوه و ترهبار، کمیته تأمین امنیت، کمیته فرهنگی، کمیته فضا سازی شهری، کمیته خدمات شهری، کمیته ترافیک و .. برای دهه کرامت تشکیل شده و با هماهنگی با سایر ادارات و نهادهای داخل استان امیدواریم بتوانیم برنامه های مناسبی را در دهه کرامت داشته باشیم.
مدیر روابط عمومی شهرداری قم بر لزوم راه اندازی کمپین تبلیغاتی و رسانه ای برای دهه کرامت تأکید کرد و گفت: بودجه های فرهنگی خوبی برای کارهای فرهنگی وجود دارد و باید در قالب یک طرح جامع تمامی مؤسسات فرهنگی و اجتماعی را به کار گرفت تا در طول سال برای زائران حضرت معصومه سلام الله علیها کار های مفیدی ارائه کنند و محور همه فعالیت ها تکریم زائران باشد.
در ادامه این نشست حجت الاسلام طباطبایی با بیان اینکه دغدغه ها نسبت به شهر قم جدی است، گفت: وقتی می گوییم حرم اهل بیت، شهر اهل بیت و ام القرای جهان اسلام این تعابیر انتظاراتی را از این شهر ایجاد می کند که برآوردن این انتظارات نیاز به کار فرهنگی کوتاه مدت و بلند مدت و هم افزایی همه نهادها دارد.
وی افزود: فضاسازی شهر مقدس قم باید به گونه ای باشد که زائر وقتی به حرم میرسد آمادگی روحی و فکری زیارت را داشته باشد و در این راستا ما طرح سه ساله ای را مطرح کردیم تا یک محدوده فرهنگی در مرکز شهر داشته باشیم که حریم حرم باشد و شاهد رویدادهای فرهنگی مختلف در این محدوده باشیم.
مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم در خصوص فعالیت های دهه کرامت این سازمان گفت: در دهه کرامت ما رویداد هفته فرهنگی شیراز را در قم خواهیم داشت و هنرمندان شیراز در قم حضور پیدا خواهند کرد و به ارائه برنامه های فرهنگی می پردازند و در حوزه برگزاری جشن در محلات، بوستان ها و مساجد نیز برنامه های متنوعی خواهیم داشت.
گفتنی است در ادامه این نشست گفت وگوهایی پیرامون ظرفیت ها و نحوه تعامل حرم مطهر بانوی کرامت و شهرداری قم در خصوص برنامه های دهه کرامت در حوزه های فرهنگی، بین الملل، فضاسازی شهری، رسانه و تبلیغات انجام شد و تصمیمات لازم برای تداوم جلسات و هماهنگی بیشتر گرفته شد.
نظر شما