پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
امام جمعه همدان

حوزه / امام جمعه همدان با اشاره به اینکه اگر زمینه آشنایی تعدادی اندک با آموزه‌های نهج‌البلاغه را فراهم کنیم، می‌توان این جشنواره را موفق دانست، گفت: متاسفانه گاهی از اوقات در برگزاری جشنواره‌ها آن طور که باید اهداف در جامعه منتشر نشده و تنها در شعاع اندکی که گاهی مخاطب سابق نیز هستند، برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی ظهر امروز در مراسم رونمایی از پوستر جشنواره ملی راه روشن، با محوریت "تربیت در نهج‌البلاغه" با بیان اینکه انتظار در برگزاری چنین جشنواره‌هایی این است که اهداف خود را در جامعه انعکاس دهند، اظهار داشت: جامعه امروز به شدت نیازمند آشنایی و پیاده سازی آموزه‌های الهی است.

وی با اشاره به اینکه اگر زمینه آشنایی تعدادی اندک با آموزه‌های نهج‌البلاغه را فراهم کنیم، می‌توان این جشنواره را موفق دانست، گفت: متاسفانه گاهی از اوقات در برگزاری جشنواره‌ها آن طور که باید اهداف در جامعه منتشر نشده و تنها در شعاع اندکی که گاها مخاطب سابق نیز هستند، برگزار می‌شود.

امام جمعه همدان افزود: البته برگزاری جشنواره به خودی خود، امری مثبت است اما کافی نیست و ضروری است زمانی که از بیت‌المال برای اجرای مراسمی استفاده می‌کنیم، به دنبال دستیابی به اهداف اصلی و شاهد تحقق تاثیرات اجتماعی باشیم.

وی با تاکید بر اینکه باید به دنبال ایجاد تحول در جامعه باشیم، گفت: انتظار براین است که بعد از جشنواره در تحقیق‌های میدانی مشاهده کنیم که آشنایی با نهج‌البلاغه ظهور و بروز بیشتری دارد و لذا آن زمان می‌توان جشنواره را موفق خواند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه نهج‌البلاغه کتابی غریب است، یادآور شد: جامعه امروز، از نبود نهج‌البلاغه در بستر اجتماعی بسیار رنج می‌برد و لذا نیازمند ترویج این آموزه‌ها در سطح جامعه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه کسانی که وارد عرصه سیاست می‌شوند باید با اصول بنیادی سیاست ورزی در نهج‌البلاغه آشنا باشند، گفت: متاسفانه توجه به این اصل کمرنگ بوده و این مسئله ربطی به این دولت و آن دولت ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی خواستار جذب حداکثری در برگزاری جشنواره شد و خاطر نشان کرد: برگزارکنندگان جشنواره به سراغ کسانی بروند که شاید کمتر با نهج‌البلاغه ارتباط دارند و آشنا هستند.

وی با بیان اینکه اگر نویسنده‌ای از قبل اثری در این عرصه داشته و امروز به جشنواره ارسال می‌کند را نمی‌توان به اهداف موجود نامید، اظهار داشت: لازم است به سمتی حرکت کنیم تا کسانی در این حوزه قلم بزنند که کمتر ارتباط داشته و دارند.

امام جمعه همدان همچنین با اشاره به اینکه زمان کمی تا برگزاری این همایش باقی مانده، بر لزوم هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن جشنواره تاکید کرد و یادآور شد: انتظار بر این است یا جشنواره برگزار نشود یا جشنواره‌ای در شان امیرالمومنین(ع) و نهج‌البلاغه برگزار شود.

انتهای پیام.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha