به گزارش خبرگزاری حوزه،کارگروه گسترش و برنامهریزی مراکز و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی خاص حوزوی و دانشگاهی، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به میزبانی جامعةالمصطفی در قم برگزار شد.
دکتر زلفیگل، وزیر علوم، در این جلسه، ضمن تشکر از میزبانی جامعةالمصطفی ابراز داشت: این کارگروه فرصت بسیار خوبی برای مراکز و مؤسسات خاص حوزوی و دانشگاهی فراهم نموده است که با برنامهریزی مناسب و استفاده از ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرصتهای بسیار خوبی پدید آورد.
وی تربیت دانشآموخته به همت نهادهای علمی عضو این کارگروه را منجر به ترویج و گسترش فرهنگ ملی و اسلامی در سراسر جهان دانست و ابراز داشت: ارائه تسهیلات به این مراکز علمی، در حقیقت مسئولیتی ملی است که فرصتهای فراوانی برای جمهوری اسلامی ایران به دنبال خواهد داشت.
وزیر علوم، با تأکید بر جایگاه و اعتبار مراکز علمی و دانشگاهی کشور، تصریح کرد: جایگاه علمی جمهوری اسلامی ایران و به ویژه قم اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در همه مسائل علمی و دانشگاهی، به صیانت از این جایگاه در بالاترین سطح توجه نمود.
گفتنی است: در ابتدای این جلسه، رئیس جامعةالمصطفی، ضمن خوشامدگویی به آقای دکتر زلفیگل و حاضران، به معرفی اعضای کارگروه پرداخت و در ادامه، برخی مسائل مرتبط با دانشپژوهان غیرایرانی در زمینه صدور مدارک، ارائه دکتری پژوهشی، مجوز راهاندازی مقطع دکتری غیرحضوری و تسهیل و انعطاف سامانه حس وزارت علوم در جهت بهرهمندی حداکثری از ظرفیت استادان حوزه علمیه را مطرح نمود.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین پارسانیا، رئیس کارگروه گسترش و برنامهریزی مراکز و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی خاص، با اشاره به پیشینه شکلگیری این کارگروه، اظهار داشت: شکلگیری این کارگروه به حدود دو دهه پیش بازمیگردد و از سال ۱۳۹۴ش، اقدامات برای اخذ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی آغاز شد که پس از طی فراز و نشیبهایی، همزمان با تشکیل دولت جدید رسمیت یافت.
وی اعضای این کارگروه را نمایندگان مجموعههای راهبردی برای نظام آموزشی کشور دانست و ابراز داشت: رابطه حوزه و دانشگاه، یکی از مهمترین مسائل مهم این کارگروه است.
شایان ذکر است: در این جلسه، گزارشی از جلسات و مصوبات پیشین کارگروه گسترش و برنامهریزی مراکز و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی خاص حوزوی و دانشگاهی قرائت گردید.
نظر شما