شنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۸
همراهی علما و فقهای حوزه علمیه در تحقق بانکداری اسلامی  مهم است

حوزه/ دکتر شمسی‌نژاد گفت: اگر به دنبال اشاعه بانکداری اسلامی و توسعه ارزش‌های قرآنی قرض‌الحسنه هستیم، باید در پی صفر کردن کارمزدها و جایگزینی مزد در مقابل ارائه خدمات بانکی باشیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر سید سعید شمسی‌نژاد مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در دیدار با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه، ضمن تبیین فعالیت‌ها و خدمات بانک قرض‌الحسنه، همراهی و حضور تعیین‌کننده علما و فقهای حوزه علمیه در توسعه فرهنگ متعالی قرض‌الحسنه را ضروری و مهم دانست.

شمسی‌نژاد با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سال گذشته بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۶۰ هزار میلیارد تومان و میانگین ۲۴ میلیون تومان به اقشار مختلف جامعه پرداخت کرده، گفت: بر اساس مستندات و آمارهای منتشره بانک مرکزی شفاف‌ترین و پاک‌ترین و شاخص‌ترین تراز مالی متعلق به بانک ماست.

وی با تأکید بر اینکه کارت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران باید کارت زندگی باشد، گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در تأمین منابع بانکی رشد ۷۵ درصدی داشته و از بالاترین رشد منابع بانکی برخوردار است، در حالی که بیشتر بانک‌های کشور رشدی کمتر از ۴۰ درصد داشته‌اند.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با طرح این مطلب که ۵۳۰ شعبه بانک با بیش از ۳۱۰۰ پرسنل در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: طی ۱۵ سال گذشته از زمان راه‌اندازی این بانک چیزی حدود ۱۲ میلیون فقره تسهیلات قرض‌الحسنه خرد پرداخت کرده‌ایم.

*امکان جذب ۳۰ میلیون مشتری در بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

وی با بیان اینکه می‌توانیم بیش از ۳۰ میلیون مشتری در بانک قرض الحسنه مهر ایران جذب کنیم، گفت: در نظر داریم مشتریان با کارت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از همه مزایای تأمین منابع به‌صورت وام برای سفر، آموزش، بیمه و سایر ابعاد زندگی برخوردار باشند.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به اینکه اعتقادی به دریافت کارمزد ثابت نداریم، گفت: اگر به دنبال اشاعه بانکداری اسلامی و توسعه ارزش‌های قرآنی قرض‌الحسنه هستیم، باید در پی صفر کردن کارمزدها و جایگزینی مزد در مقابل ارائه خدمات بانکی باشیم تا دغدغه علما و فقهای حوزه علمیه در خصوص شبهات دریافت کارمزد برطرف شود.

شمسی‌نژاد با بیان اینکه مجموعه حوزه علمیه و در رأس آن مراجع معظم تقلید باید به توسعه نظام قرض‌الحسنه در کشور کمک کنند، گفت: ما مطابق با بخشنامه‌های مصوب بانک مرکزی موظف به دریافت دیرکرد هستیم، اما همین مزد دیرکرد را صرف امور عام‌المنفعه و برنامه های مسئولیت اجتماعی بانک می‌کنیم.

*همکاری دفاتر علما در طرح‌های قرض‌الحسنه تعیین کننده است

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با بیان اینکه قم باید پایلوت و مبدأ حذف کارمزد ثابت از طرح‌های وام بانک باشد، گفت: مشارکت و همکاری علما و حوزه‌های علمیه در طرح‌های قرض‌الحسنه نقش تعیین‌کننده‌ای در حذف کارمزد ثابت دارد.

شمسی‌نژاد با اشاره به اینکه کارکنان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران اعتماد و اعتقاد کامل به نظام مترقی قرض‌الحسنه برگرفته از آیات و روایات اسلامی دارند، گفت: معتقدم قرض‌الحسنه دریایی است که عمق و انتهایی ندارد و برکات فراوانی برای نظام اقتصادی کشور دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha