به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی، بعد از ظهر امروز در دیدار با رئیس کل و معاونین دادگستری همدان، ضمن تبریک هفته قوه قضائیه، با اشاره به ویژگیهای شخصیتی شهید بهشتی، اظهار داشت: طبق گفته بسیاری از هم بحثیهای شهید بهشتی، ایشان از قدرت ذهن و فکر بالایی برخوردار بودند.
وی با بیان اینکه شهید بهشتی توانایی خوبی در عرصه مدیریت داشت، گفت: شهید بهشتیها، شهید مطهریها و شهید صدرها از نعمات الهی بودند که متاسفانه آنها را از دست دادهایم و قطعا اگر امروز حضور داشتند، بسیار قابل استفاده بودند.
امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه قیام زمین و آسمان بر پایه عدل است، گفت: تحقق عدالت در جامعه بدون قیام امکان پذیر نیست، چرا که عدالت در جامعهای محقق میشود که اهل قیام باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر جامعه و یا قوه قضاییه اهل قیام نباشد، عدالت نیز تحقق پیدا نمیکند، یادآور شد: قیام به معنای ایستادن ظاهری نیست، بلکه مراد از قیام، حالت آمادگی قوی و اقتدار است که میتواند عدالت را محقق کند.
نماینده ولی فقیه در همدان افزود: اگر قوه قضائیه اقتدار نداشته باشد و در مقابل فساد تسامح داشته باشد، عدالت نیز محقق نخواهد شد.
وی با بیان اینکه برای دستیابی به اقتدار، تسامح در برابر فساد نباید وجود داشته باشد، خاطر نشان کرد: عملکرد قوه قضائیه در مبارزه با فساد سالهای اخیر نسبتا قابل قبول بوده، اما نکتهای که لازم است به آن توجه شود این است که پس از اعلام عمومی و معرفی مفاسد، برخورد با آنها در جامعه بیان نمیشود.
حجت الاسلام والمسلمین شعبانی با اشاره به اینکه مردم باید ببینند، با مفسد برخورد میشود، اظهار داشت: مشخص شدن نتیجه دادرسیها در جامعه، ایجاد اعتماد میکند.
وی با بیان اینکه حجت الاسلام والمسلمین اژهای در صحبتهای خود نظرات تخصصی مطرح میکند که نشان از آشنایی با قوه دارد، گفت: امیدواریم در روند فعالیتها شاهد موفقیتهای بیشتر قوه باشیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان در ادامه با تاکید بر لزوم تسریع در رسیدگی به پروندهها، گفت: گاهی کسی حقی دارد، اما بعد از ۵ سال به آن دست پیدا میکند، که این خود مصداق ظلم است، چرا که عدالت یعنی اینکه حق طرف به موقع به او برسد.
وی با اشاره به حجم بالای پروندههای ورودی به دادگاهها، یادآور شد: امروز لازم داریم تا سنتهای قدیمی که در رفع مشکلات به بزرگان و علما مراجعه میشد را احیا کنیم.
امام جمعه همدان در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه اثری که در نشستن پای منبر و شنیدن موعظه وجود دارد، در دانستن نیست، خاطر نشان کرد: حضرت امیر(ع) گاهی پای منبر مینشستند و به خطیب می فرمودند که من را نصیحت کن، موضوعی که امروز همه به نیاز داریم.
وی تصریح کرد: با توجه به آنکه کار قضاوت بسیار سخت و دارای مسئولیت اجتماعی بزرگی است، بنابراین برگزاری کلاسهای اخلاقی برای قضات و مسئولان در این شرایط لغزنده ضرورت دارد.
نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه با شنیدن روایات باید بدانیم که چه مسئولیت سنگینی بر دوش داریم، مطرح کرد: روزی این مسئولیتها به پایان میرسد و باید در پیشگاه الهی پاسخگوی عملکرد خود باشیم.
وی همچنین در رابطه با اجرای طرح اخیر دولت در رابطه با صدور سند زمین کشاورزی، خاطر نشان کرد: باید مراقبت شود که انجام این کار منجر به نارضایتی در بین روستاییان نشود.
انتهای پیام. /