به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام یوسف پورآرین صبح امروز در جلسه مدیران خبرگزاریها ومطبوعات استان قزوین، اظهار داشت: اعتلای فرهنگ بر مبنای اسلام راستین، تبلور حیات معنوی و ترویج شاخصهای اعتقادی از اهداف شکلگیری شورای عالی تبلیغات اسلامی بود و در ادامه در سال ۶۸ با دستور حضرت امام(ره)، سازمان تبلیغات اسلامی شکل گرفت.
حجت الاسلام پورآرین افزود: دورههای مدیریتی سازمان تبلیغات اسلامی شامل تأسیس و تثبیت، گسترش و توسعه و دوره تعالی و مأموریتیابی میباشد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: طی یک سال گذشته، ۵۵ مجوز جدید برای هیئتهای مذهبی، ۲۹ مجوز جدید برای کانونهای فرهنگی تبلیغی و ۸۱ مورد برای مداحان صادر شده است.
وی ادامه داد: رویکرد ما تقویت شبکههای مرسوم و متداولی است که از قبل در استان مانند هیئتهای مذهبی، امامان محله و مادحین ایجاد شده و آنچه در استان به شکل ویژه دنبال میکنیم، توجه به ظرفیتهایی است که مغفول مانده.
وی با تاکید بر لزوم توسعه کیفی در فعالیتها، خاطر نشان کرد: دانشجویان و اساتید ظرفیت عظیمی هستند که باید بتوانیم با استفاده از آن در عملیاتهای تبلیغی و تبیینی ورود کنیم.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت جامعه معلمان فعال، بانوان، ارتباط گیری با چهرههای علمی و هنری محبوب، ارتباط گیری با خبرنگاران و رسانههای خرد و کلان، توجه به اقوام و طوایف و برگزاری پویشهای محلی، توجه به اصناف و معتمدان محلی، توجه به جامعه پزشکی و پرستاری و گروههای سرود و همخوانی ظرفیتهای مغفولی است که مورد توجه سازمان تبلیغات قرار گرفته است.
حجت الاسلام پور آرین عنوان کرد: هزار و ۲۴۰ هیات مذهبی در استان ثبت شده که در کنار ۱۲۷ کانون فرهنگی و تبلیغی در سطح استان مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی استان قزوین در حال حاضر ۲۴ امام محله در مناطق شهری و ۱۰۰ امام روستا را در مناطق روستایی استان سازماندهی کرده است.
وی اظهار کرد: جهاد تبیین به عنوان یک فریضه قطعی و فوری از سوی مقام معظم رهبری بیان شده است و لذا ضروری است تا به آن به صورت ویژه توجه شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: رسانهها به ویژه فضای مجازی در این جهاد بزرگ نقش بسزایی دارند و باید تصویرسازی هنرمندانه برای مقابله با جنگ روایتهای دشمن و آگاه سازی جامعه به ویژه نسل جوان را در دستور کار قرار دهند.
انتهای پیام. /