به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام مهدی اسفندیاری، معاون آموزش مرکز تخصصی امام شناسی، پیش از ظهر امروز در آئین اختتامیه طرح ملی تربیت مبلغ غدیر که در سالن اجتماعات بنیاد بین المللی امامت برگزار شد، گزارشی از فرایند برپایی این طرح ارائه کرد.
وی به همکاری مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی، جامعه الزهرا و نهادهای حوزوی در طرح ملی تربیت مبلغ غدیر اشاره کرد و اظهار داشت: فرایند برپایی این دوره با تاسیس میز غدیر آغاز و تربیت نیروهای بومی مبلغان غدیر در دو قالب حضوری، برخط و آفلاین برگزار شد.
مسئول علمی دوره تربیت مبلغ غدیر، به سختیها و دشواریهای برپایی دورههای تخصصی در سطح ملی اشاره و نشستهای اقشاری این طرح در اقصی نقاط ایران را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: مدارس علمیه برادران و خواهران سراسر کشور استقبال زاید الوصفی نسبت به برگزاری دوره آشنایی با غدیر دارند.
وی پردهخوانی، ارائه محتواهای تخصصی و ضبط برنامه را از فرایندهای برگزاری این طرح عنوان کرد و اذعان داشت: مرکز آموزش های علمی کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی همکاری وافری را در ضبط برنامه های تخصصی و ارائه آن بر بستر فضای مجازی داشته است.
حجت الاسلام اسفندیاری با اشاره به این که ۱۵۰۰ نفر از طلاب به صورت آفلاین در طرح ملی تربیت مبلغ غدیر شرکت کردند، خاطرنشان کرد: در جامعه الزهرا دوره موفقی برگزار و ۱۰۰ نفر از بانوان به صورت حضوری در طرح ملی تربیت مبلغ غدیر مشارکت نمودند.
مسئول علمی دوره تربیت مبلغ غدیر، دوره کرمانشاه، گلستان، بوشهر و البرز را از موفقترین دورههای طرح ملی تربیت مبلغ غدیر توصیف کرد و ابراز داشت: علی رغم تمام محدودیتها و چالشهای میدانی، برنامههای متعدد و موفقی از صبح تا شب برگزار شد.
حجت الاسلام اسفندیاری با بیان این که برای حوزه خراسان دورههای فراوان و بستههای ویژهای در نظر گرفته شده بود، خاطرنشان کرد: برای غدیر امسال تربیت بیش از ۲ هزار مبلغ غدیر هدفگذاری شده است؛ امیدواریم بتوانیم میز غدیر که با مشارکت نهادهای حوزوی برپا شده است را تقویت نماییم.
نظر شما