به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، حجت الاسلام مرتضی استقامت مسئول کارگروه تبلیغ، قرآن و نماز کمیته فرهنگی آموزشی اربعین کشور، پیش از ظهر امروز در جلسه کارگروه تبلیغ، قرآن و نماز که در سالن شهید دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد، اظهار داشت: لازم است از ظرفیت طلاب مبلغ که آشنایی با نیازهای زائران دارند، به نحو احسن استفاده شود.
وی با بیان اینکه یکی از روشهای تبلیغ سخنرانی است، افزود: ۵ الی ۱۰ درصد تبلیغ توسط گفتار و گفتوگو انجام میشود اما حدود ۹۰ درصد از آن به صورت عملی و تربیتی صورت میگیرد.
مسئول کارگروه تبلیغ، قرآن و نماز کمیته فرهنگی آموزشی اربعین کشور با تصریح اینکه سفر اربعین نیاز به پیوست فرهنگی ندارد، عنوان کرد: در موضوع اربعین به پیوست فرهنگی اعتقاد نداریم، چرا که خود اربعین از آغاز تا پایان کار، دینی و فرهنگی میباشد که معرفت افزایی نخستین موضوع آن است.
وی با اشاره به اینکه به حدود ۵۰ الی ۶۰ مبلّغ در اربعین نیاز است، گفت: فضای علمی آموزشی که زائر در اربعین نیاز دارد، فراتر از دیگر مباحث است.
حجت الاسلام استقامت یادآور شد: به حدود ۱۳روش تبلیغی در طول چند سال گذشته در ایام اربعین رسیدهایم که عبارتند از موضوع سبک زندگی حسینی و زیست اربعینی و لازم است که از ظرفیت شور حسینی به سمت شعور حسینی حرکت کنیم.
وی با اشاره به اثر پذیری کار تبلیغی در این ایام، خاطر نشان کرد: در کارهای تبلیغی نیازمند آسیب شناسی و بررسی موضوعات به صورت محوری هستیم، از این رو برای هر سال در ایام اربعین شعاری را انتخاب میکنیم.
مسئول کارگروه تبلیغ، قرآن و نماز کمیته فرهنگی آموزشی اربعین کشور، افزود: با توجه به مناسبات و شرایط موجود و اولویتها و چالشها، در اربعین امسال برنامه ریزیهای صورت گرفته است.
نظر شما