به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از ستاد امر به معروف و نهی از منکر، دکتر سیدمحمدصالح هاشمی گلپایگانی با طرح این سؤال مهم که چرا باید هزینه ترک فعل مسئولان را مردم اعم از باحجاب و بدحجاب بدهند، اظهار کرد: فلسفه وجودی قانون برای ایجاد نظم اجتماعی و رفع منازعات و اعمال سلایق است و امروز مقصر اصلی این اتفاقات و منازعات بین مردم و ایجاد تنش در سطح جامعه، مسئولانی هستند که مشکل خلأهای قانونی و عدم اجرای قوانین موجود را تدبیر نمی کنند.
بیشتر بخوانید:
برداشتن شال و روسری بهانه رسیدن به برهنگی و همجنسگرایی / «گشت ارشاد» سراغ سلبریتیها برود
وی تصریح کرد: مسئولانی که به خاطر هیاهوهای فضای مجازی از تصمیم گیری منطقی بازمانده اند و به وظایف شرعی و قانونی خود در حوزه حجاب عمل نمی کنند و منتظرند کار خود به خود حل شود و یا بعد از ایجاد بحران جدی میدان داری کنند.
موج سواری جریان های سیاسی غرب گرا
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر پیش بینی کرد که مسئله عفاف و حجاب زمینه بسیار مساعدی برای موج سواری جریان های سیاسی غرب گرا خواهد شد و افزود: در فضای بلاتکلیفی و بی برنامگی و فرصت سوزی، این جریانات می توانند از این فضا برای انتخابات مجلس سوءاستفاده و فرصت طلبی نمایند و نمایندگانی که فعال عمل نکردند را به انفعال بکشند.
هاشمی گلپایگانی، تصویب طرح عفاف و حجاب پیشنهادی ستاد امر به معروف و نهی از منکر را برای کشور به خصوص در این برهه راهگشا و ضروری دانست.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه حرف اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، مطالبهگری جدی از مسئولان در حوزه عفاف و حجاب است، افزود: برنامهها و طرحهای ستاد برای جلوگیری از وقوع تنشهای اجتماعی و تبدیل جرم به تخلف است؛ عدهای از مسئولان نباید سعی کنند با برون فکنی، حرف های تکراری ۳۰ سال قبل را مطرح کنند.
وی اظهار کرد: امروز دشمن با تمام قوا در این عرصه به میدان آمده و بعضی از آقایان فقط مشغول رهنمود دادن و اول و دوم کردن هستند اینان نباید با وقت حادثه، خود را تبری و ترک فعلها را توجیه کنند که مقصر اصلی اند.
در بحث حجاب و عفاف مصونیت مسئولان پذیرفتنی نیست
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اینکه در بحث حجاب و عفاف مصونیت مسئولان پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: باید از پلیس که یک تنه برای کاهش ناهنجاریهای اجتماعی وارد میدان شده تشکر کرد ولی گشت ارشاد زمانی ارتقاء پیدا خواهد کرد که در بحث ترویج عفاف و حجاب به سراغ مجموعه های دولتی بروند و اگر فرزند بدحجاب مقامی را سوار گشت ارشاد کردند یا سلبریتی های بدحجاب مدعو وزارت ارشاد را در ون نشاندند این یعنی ارتقاء گشت ارشاد و اقتدار پلیس؛ در اینصورت بد حجاب ها می فهمند مسئله جدی است و مراعات خواهند کرد.
وی به خلاءهای قانونی در مقوله عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: اگر میخواهیم طرح عفاف و حجاب به سرنوشت طرح صیانت دچار نشود، پیشنهاد ستاد این است که این طرح با تبیین کامل، دو سال به صورت آزمایشی اجرا و ارزیابی شود و طی این مدت ستاد آمادگی کامل دارد که مسائل این حوزه مهم را قانونمند نماید.
گشت ارشاد پلیس به گشت ارشاد حجاب و عفاف مسئولان تبدیل شود
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تاکید کرد: گشت ارشاد پلیس باید به گشت ارشاد مسئولان در بحث حجاب و عفاف تبدیل و برای مسئولانی که در حوزه حجاب و عفاف کم کاری کردهاند، راهاندازی شود.
هاشمی گلپایگانی در همین ارتباط به انتقاد از عملکرد نهادهای فرهنگی در مطالبهگری عفاف و حجاب پرداخت و با طرح این سوال که چرا به حداقل وظیفه خود که جهاد تبیین است عمل نمی کنند؟! گفت: در پرفروش ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران یعنی دینامیت و گشت ارشاد ۳ جایگاه آمر به معروف و ناهی از منکر تخریب شده است و وزارت ارشاد نمی تواند با انداختن تقصیرات به گردن دولت قبل از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند.
وی با بیان اینکه وزارت ارشاد باید وظایف حاکمیتی خود را بپذیرد، گفت: ما از رییس جمهور محترم می خواهیم شعار گشت ارشاد مسئولان را در حوزه سینما در وزارت ارشاد محقق کند و مجلس در این خصوص پاسدار قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که خود تصویب کرده است، باشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه فیلم ها و سریال های خانگی امروز کیان خانواده ها را تهدید می کنند، افزود: مسئول این جریان مخرب و مروج عشقهای مثلثی، وزارت ارشاد و صدا و سیما هستند که مجوز تولید و پخش این گونه فیلم و سریال ها را صادر می نمایند و باید با ساخت فیلم و سریالهای فاخر و جذاب جبران مافات شود.
استاد دانشگاه با بیان اینکه در تولید فیلمها و سریالها نقش کارشناسان مذهبی میبایست واقعی باشد، تصریح کرد: درج نام یک حجت الاسلام در فیلم و سریال های مروج عشق های مثلثی به تمسخر گرفتن کارشناسی مذهبی است.
وی با استقبال از پیشنهاد مدیران سازمان صدا و سیما برای نقادی برنامههای مختلف این رسانه توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: این موضوع در دیدار مدیران ستاد با قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در امور فرهنگی و دیگر مقامات این سازمان مطرح شده و در زمینه تولید محتوا با موضوع امر به معروف و نهی از منکر قولهای جدی دادهاند و امیدوارم در جنبه ایجابی در مناسبتهای مختلف همچنین ایام محرم شاهد نمایش فیلمهای فاخر و موثر باشیم.
هشدار درباره ترک فعل در حوزه قانونگذاری نگهداری سگ و گربه
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به یکی از معضلات اجتماعی، ترک فعل مجلس در حوزه قانونگذاری نگهداری سگ و گربه را غیرقابل قبول دانست.
هاشمی گلپایگانی تصریح کرد: در کشورهای غربی مانند استرالیا، قوانین سفت و سختی برای نگهداری و بیرون آوردن سگ وجود دارد؛ سگ شناسنامه دارد و مالیات برای نگهداریش اخذ می شود ولی در این فرهنگ غلط غربی متاسفانه از همه کشورهای غربی، غرب زده تریم.
وی افزود: عده ای خیلی راحت حتی با سگ های خطرناک در سطح شهر تردد می کنند در حالی که هیچ حیوان درنده ای به اندازه سگ در جهان از انسان ها کشتار نکرده است .
این مسئول فرهنگی، فقدان قانون درباره سگ گردانی را موجب به خطر افتادن جان افراد به خصوص کودکان و تنش بین مردم برشمرد و افزود: کار به درگیری ساکنان مجتمع های مسکونی کشیده شده و این بی قانونی، نگرانی هایی را در جامعه بوجود آورده است.
گرسنگی کودکان کار؛ ۲ تن غذای رایگان برای سگها!
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به موضوع عجیبی در همین ارتباط اشاره کرد و گفت: در حالی که کشورهای غربی برای نگهداری سگ مالیات می گیرند در ایران بنا به گزارشهای واصله روزانه ۲ تن غذای رایگان توسط شهرداری تهران در ۵ مرکز نگهداری سگ ها توزیع و پول های کلانی خرج عقیم کردن سگ ها می شود، در حالی که در همین شهر، کودکان گرسنه کار و افراد نیازمند بسیاری، برای بدست آوردن یک لقمه نان به سختی در مضیقه هستند.
وی تأکید کرد: نباید در پروازهای دخلی اجازه جابجایی سگ و گربه را بدهند و خروج سگ از کشور را فعلاً آزاد و ورود آن را ممنوع اعلام کنند.
انتهای پیام