چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
اهداف تشکیل شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی

حوزه/ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس ضمن مروری بر اهداف تشکیل این مجموعه گفت: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در راستای تعظیم شعائر اسلامی، انقلابی و همچنین حفظ، پایداری و استمرار انقلاب اسلامی دستور تشکیل این شورا را صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شیراز، حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان ظهر امروز در نشست رسانه ای که به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سال ۵۹ به دستور امام راحل تاسیس شد.

وی در ادامه با تصریح اینکه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در راستای تعظیم شعائر اسلامی، انقلابی و همچنین حفظ، پایداری و استمرار انقلاب اسلامی دستور تشکیل این شورا را صادر کردند، اضافه کرد: سازماندهی و هماهنگی مراسم دینی، ملی و مذهبی از اهداف تشکیل شورای هماهنگی است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه در سال ۱۳۷۶ در مجلس شورای اسلامی و با تأیید شورای نگهبان این شورا به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی شناخته شد، عنوان کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مسئولیت دارد یک بستر مناسب جهت تعظیم شعائر و ایام الله جهت تعمیق باورها و ارزش‌ها و همچنین ترویج فرهنگ انقلابی و افزایش انگیزه مشارکت مردم در برگزاری مراسم ایجاد کند.

وی به دیگر اهداف شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: برگزاری مراسم عمومی در داخل و خارج از کشور جهت بزرگداشت مناسبت‌های اسلامی که با همکاری مراجع ذیربط مانند وزارت خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی انجام می‌شود، تقویت و تحکیم ارزش‌ها و ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق آرمان‌های امام خمینی(ره) و رهبری نظام(مد ظله العالی) و انقلاب اسلامی از جمله اهدافی است که برای تشکیل شورا در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام ملک مکان همچنین برنامه ها و وظایف شورای هماهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: وظایفی همچون اتخاذ تدابیر، سیاست‌ها و روش‌ها، الگوها و تنظیم تقویم مناسبت‌های سالانه از جمله برنامه‌های این شورا است، همچنین تدوین برنامه برای هریک از مناسبت‌ها در جهت بهتر انجام شدن تمام برنامه‌ها و مناسبت‌های عمومی، رسمی، دینی و ملی از دیگر وظایف این شورا است.

وی در پایان افزود: ایجاد هماهنگی و جلب مشارکت نهادها و دستگاه‌های موثر فرهنگی، تبلیغی، سازماندهی و مدیریت برگزاری مراسم و ایجاد ستادهای مردمی به منظور تحقق مأموریت‌های شورا، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم جهت تأمین منابع و امکانات مورد نیاز، انجام تحقیقات و پژوهش و مطالعات راهبردی و کاربردی در موضوعاتی که مربوط به شورا است را نیز می‌توان از دیگر وظایف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دانست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha