به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار مدیرکل ورزش و جوانان استان قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: هفته دولت را به مدیران و مسئولانی که تلاش می کنند تا نارسایی ها را ترمیم و بار مشکلات را از دوش کشور بردارند تبریک عرض می کنیم.
وی با بیان اینکه ورزش عنوانی است که سنین مختلف و طیف های مختلف را شامل می شود، گفت: در همه عرصه ها هیچکسی بینیاز از ورزش نیست و یکی از راه های درمان بسیاری از بیماری های روحی و جسمی ورزش است.
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه ورزش باید حتما با نگاه معنوی انجام شود، افزود: در روایات می گویند نماز باید با نشاط خوانده شود و یکی از راههای حفظ نشاط انسان ورزش است و انسان وقتی ورزش مختصری انجام می دهد به همین مقدار در روحیه انسان تأثیر دارد و انسان کارش را با نشاط انجام می دهد.
وی با بیان اینکه ما می توانیم در ورزش هم نیت عبادت داشته باشیم، گفت: همانطور که غذا خوردن اگر با نیت اینکه برای عبادت خدا و خدمت به مردم قدرت پیدا کنیم باشد عبادت محسوب شود، ورزش هم اگر با نیت ایجاد نشاط برای عبادت و خدمت باشد عبادت است.
آیت الله سعیدی با بیان اینکه ورزش حتما باید پیوست عبادی داشته باشد گفت: اخلاق ورزشی برای ما خیلی ضرورت دارد زیرا ورزش با خود توانمندی به همراه دارد و توانمندی برای انسان عجب می آورد بنابراین اگر می خواهیم ورزشمان ارزشی شود باید تلاش کنیم پیوست عبادی به ورزش ما ضمیمه شود.
تولیت حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: در ورزش نباید یاد شهدا را فراموش کنیم زیرا شهدا قهرمان های واقعی هستند و ورزشکار نباید احساس کند که فقط او قهرمان است بلکه شهدا قهرمان تر از او هستند.
وی تصریح کرد: اگر ورزشکاران یک تخصص و شغل داشته باشند تا درآمدشان تأمین شود و گرفتار مشکلات مالی نشوند هم برای خودشان خوب است و هم خانوادهشان دچار آسیب نمیشوند و در این راستا حمایت از ورزشکاران رسالت مهمی بر دوش مسئولان است.
آیت الله سعیدی افزود: جزیره ای عمل کردن در برخی ادارات چند عامل دارد که یکی از عوامل آن خود محوری است و دومین عامل آن نداشتن مدیری است که بتواند فعالیت ها را تجمیع کند و اگر بخواهیم جزیره ای عمل نکنیم یک شرطش این است که خودمحوری را کنار بگذاریم و از نظرات خود کوتاه بیاییم تا بتوانیم همکاری کنیم.
همچنین در ابتدای این دیدار ابراهیم سانی خانی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم با بیان اینکه ما در اداره کل ورزش و جوانان در بخش ورزش، ورزش قهرمانی و ورزش همگانی را داریم گفت: در بخش جوانان هم که طبق قانون از ۱۸ تا ۳۵ سال را شامل می شود ساماندهی امور مربوط به جوانان را در حوزه های ازدواج، جمعیت، اشتغال و مسکن پیگیری می کنیم.
وی گفت: ما در ورزش استان قم با توجه به درخواست هایی که از سمت مردم دریافت می کنیم، عموم روحانیون، ائمه جماعات، جوانان، هیأت امنای مساجد و هیأت های مذهبی درخواستشان بیشتر در زمینه در اختیار قرار گرفتن زمین و تجهیزات ورزشی است و ما در کنار ورزش باید مباحث مربوط به اخلاق و معنویت را هم دنبال کنیم و بهترین راهبرد ما این است که ورزش در کنار مساجد اتفاق بیفتد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قم با بیان اینکه دغدغه ما این است که جوانان از مسجد و معنویت جدا نشوند، افزود: ما رایزنی هایی را در این خصوص با برخی ادارات از جمله اداره کل آموزش و پرورش، ادارهکل تعاون و سازمان تبلیغات اسلامی انجام داده ایم تا برای پیوست فرهنگی در امر ورزش به ما کمک کنند.
وی با بیان اینکه نگاه خیران باید به این سمت برود که در کنار مساجد و مدارس ورزشگاه هم ساخته شود تا خدمات رایگان به دانش آموزان و جوانان داده شود، گفت: بهترین راه برای ورود جوانان به سمت معنویت و مسجد ورزش است که با کنترل هیجانات جوانان این طیف را به سمت مسجد هدایت کنیم.
سانی خانی گفت: اگر در کنار مساجد ورزشگاه تأسیس شود ما در تأمین تجهیزات کمک می کنیم تا آسیب های اجتماعی حوزه جوانان کمتر شود و از بین برود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه جوانان ما بر روی سکوهای قهرمانی قرار می گیرند اگر توجهات کافی به این قشر نشود و نیازهای آنها برطرف نشود آسیب هایی مانند پناهندگی وجود دارد که ما تمام تلاش خود را می کنیم که از این سرمایههای کشور به خوبی صیانت کنیم.
نظر شما