به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، آیت الله عباسعلی کعبی، در دومین نشست سراسری مشاوران و کارشناسان مذهبی کلانتری ها، در سالن جلسات سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با موضوع نقش روحانیون مشاور و کارشناس مذهبی در گره گشایی از کار مردم با رویکرد روحانی محله تشکیل شد، با اشاره به نقش حضرت زینب (س) و حضرت سجاد در کربلا، اظهار داشت: توانستند ضعف را به قوت و تهدید را به فرصت تبدیل کنند.
وی ادامه داد: طبعا راهبرد برای مشاوره مذهبی تشکیل هسته خدمت هوشمند و شبکه توانا حاضر در میدان می باشد. هسته آن ۴ نفر اصلی هستند که با روحانیون در ارتباط بوده و شبکه مجموعه فعالان است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه مشاوران روحانی دو وظیفه درون و برون سازمانی دارند، توضیح داد: وظایف درون کلانتری شامل آموزش، تربیت اقامه نماز جماعت، ادعیه، ارتباط با پرسنل و وظایف بیرون کلانتری اعم از تقویت ارتباطات اجتماعی، عناصر فعال در محل اعم از هیئت امنا، بسیج، ائمه جماعات، فعالان و معتمدین محل ، نیروهای تاثیرگذار، مناطق آسیب دیده را شناسایی کند، می باشد.
آیت الله کعبی، ۵ آسیب را برای شبکه خدمت و مشورت نام برد و گفت: فرصت سوزی، نداشتن چشم انداز، نبود امکانات، نتوانستن خلق امکانات، محافظه کاری بیش از حد از مجموعه آسیب های روحانیون است.
وی ویژگی مشاور شایسته را نام برد و گفت: قدرت بیان، خوش صحبت بودن، مهربان ، خوش رو، خونگرم، قدرت ارتباط گیری قوی ، اهل الفت اجتماعی، به جهان درون مخاطب نفوذ داشته باشد،مدیریت ارتباط ، آشنایی با فرهنگ محلی، رازدار و امین، جلب اعتماد، صبر و حوصله، حرکت در خط تقوا، دارا بودن قدرت راستی آزمایی، آشنا بودن به زبان بدن، اثبات کردن خودش به مخاطب از ویژگی های مشاوره است.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اهداف مشاوره گفت: ایجاد خدمت اجتماعی و صلح و سازش در خانواده، جلوگیری از ارتکاب جرم ، بازداشتن از گناه، امیدآفرینی، تاثیر گذار بودن و جذب مخاطب در کلانتری از اهداف مشاور روحانی می باشد.
انتهای پیام/