به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد، در حرم بانوی کرامت اظهار داشت: اهلبیت(ع) نبی گرامی اسلامی حلقه اول اتصال میان خالق و مخلوق هستند و ذکر شریف صلوات انسان را به مظاهر رحمت الهی متصل می کند.
وی افزود: بر اساس فرموده امام حسن عسکری علیهالسلام، هیچ بلایی نیست مگر اینکه در باطن آن بلا از نعمت الهی پوشیده شده باشد.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد تأکید کرد: همواره نعمات الهی بر ابتلائات غالب است و تمامی ابتلائات نیز سنت قطعی الهی است و هیچ احدی مستثنی از بلا نیست.
کارشناس مذهبی آستانمقدس یادآور شد: همانگونه در آموزش و پرورش از تمامی دانش آموزان امتحان گرفته می شود و در صورت برداشتن آن، کل نظام آموزشی به هم خواهد ریخت، دقیقا در نظام هستی نیز امتحانات از سنتهای قطعی الهی است.
وی افزود: بر اساس آیات و روایات امتحانات الهی مختلف است و با نقص در اموال، نقص در اولاد، عدم اولاد، اولاد کثیر، مصائب مختلف، حوادث خوفناک، قحطی و خشکسالی و… تمام انسانها مورد آزمایش قرار خواهند گرفت.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد در ادامه گفت: هر اندازه که فهم و معرفت انسان نسبت به خداوند بیشتر شود، امتحانش نیز سختتر خواهد شد.
سخنران حرم بانوی کرامت بیان داشت: قویترین و بدترین شیطان، نفس اماره انسان است که دعوت به معاصی می کند.
وی تاکید کرد: خداوند در ابتلائات صبر انسان و در نعمات شکر انسان را امتحان خواهد کرد تا انسانها با این رفتار در بوته آزمایش حقیقی قرار بگیرند.
استاد حوزهعلمیه یادآور شد: فوت کودک، نوجوان، جوان، میانسال و پیر و… تماما نشانه امتحانات الهی در سنین مختلف است.
وی اظهار داشت: بیشتر از ۱۰۰ بار واژه صبر در قرآن تکرار شده است که طبق آیات قرآن کریم اجر صابران بدون حساب و کتاب است.
حجتالاسلام والمسلمین فرحزاد درادامه گفت: یکی از ویژگیهای بارز صابران این است که اگر مصیبت و کمبود و کاستی به آنها میرسد همواره میگویند همه چیز برای خداوند است و ما هم به سوی خدا باز خواهیم گشت.
سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: اقرار به مالکیت خداوند در تمام نعمات به هنگام مشاهده مصیبت باعث می شود انسان در سایه رحمت و هدایت الهی قرار بگیرد.
وی خاطر نشان کرد: زمانیکه همسر «امسلمه» فوت نمودند، امسلمه با صبوری خود به درجه ای رسید که همسر نبی خدا شد.
نظر شما