جمعه ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۹
در زندگی به گونه‌ای رفتار کنیم که در قیامت پشیمان نشویم

حوزه/ معاون تهذیب حوزه علمیه آذربایجان غربی گفت: باید در زندگی به گونه‌ای رفتار کنیم که وقتی روز قیامت فرا رسید، پشیمان نشویم که یکی از بهترین اعمالی که می‌تواند در قیامت دست ما را بگیرد، نماز شب می‌باشد که انسان را به مقام محمود می‌رساند و راه تقرب به سوی خداوند است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، حجت الاسلام ناصر اکبر زاده معاون تهذیب حوزه علمیه آذربایجان غربی، امروز در نشست طلیعه حضور که در مدرسه علمیه ریحانة الرسول ارومیه برگزار شد، با تأکید بر لزوم داشتن حضور قلب در زمان اقامه نماز، اظهار داشت: باید در همه عبادات خصوصا نماز، حواس و ذهن ما مشغول عبادت خداوند باشد و برای این امر، ذکر و یاد خدا در همه زندگی لازم است.

وی افزود: باید در زندگی به گونه‌ای رفتار کنیم که وقتی روز قیامت فرا رسید، پشیمان نشویم که یکی از بهترین اعمالی که می‌تواند در قیامت دست ما را بگیرد، نماز شب می‌باشد که انسان را به مقام محمود می‌رساند و راه تقرب به سوی خداوند است.

معاون تهذیب حوزه علمیه آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: هر اندازه انسان در زندگی طلبگی مشقت بیشتری را برای رسیدن به علم و دانش تحمل کند، همان اندازه ارزشش بیشتر خواهد بود و به خداوند تقرب پیدا خواهد کرد.

قرار دادن معشوق‌های غیر الهی در دل، نشانگر ضعف ایمان است

در ادامه این جلسه حجت الاسلام محمد علی رفیعی استاد مدرسه علمیه ولیعصر بناب، با اشاره به حدیثی از امام حسن عسکری(ع)، اظهار داشت: بنا بر این حدیث، دو خصلت ایمان و گره گشایی از مشکلات مردم، سرآمد همه خصلت‌هاست و لذا عمل به این روایت شریف انسان را به سعادت می‌رساند.

وی خاطر نشان کرد: قلب انسان حرم الهی است و باید عشق خداوند و اولیای او در دل ما باشد و قرار دادن معشوق‌های غیر خدایی در دل، از نشانه‌های ضعف ایمان است، بنابراین قلب ما باید مختص محبتی باشد که تمام شدنی نیست.

استاد حوزه علمیه ولیعصر بناب، لازمه دینداری را شناخت درست دین عنوان کرد و یادآور شد: در روایت در مورد طلاب هم احادیث مذموم داریم و هم احادیث ممدوح و اگر بتوانیم نیتمان را خدایی کنیم و در جهت بندگی الهی و حل مشکلات مردم قدم برداریم، مصداق احادیث ممدوح هستیم وگرنه کارمان روز قیامت سخت خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه هدف یک طلبه باید تحصیل علم و کسب رضایت الهی باشد، گفت: در این راستا باید از امکانات حوزه علمیه برای تقویت مبانی علمی و معرفتی استفاده کند و برای رسیدن به موفقیت لازم است تا ۴ مرحله تعیین هدف، برنامه ریزی، تعیین روش و مسئولیت را سپری کنیم.

انتهای خبر. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha