جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ |۲۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 29, 2024
1

حوزه/کتاب «محیط زیست متعالی» اثر منصور شاه ولی در ۴۹۵ صفحه روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب «محیط زیست متعالی» اثر منصور شاه ولی است که به همت پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه در ۴۹۵ صفحه منتشر شد.

ایجاد تمدن اسلامی با همسویی، همگرایی و هم افزایی پژوهش، آموزش و تولید علم محیط زیست متعالی میسر می گردد. این منظور ارائه تصویر شفاف علوم محیط زیست و امکان تجسم و تحقق آنها با پژوهش، آموزش های نظری و عملی و تولیدات علمی طی سه دهه گذشته همواره مد نظر مؤلف بوده که در این کتاب مکتوب شده است.

همچنین، در این اثر برای تعامل سازنده با جهان، به ویژه جهان اسلام سه راهکار ارائه می شود: ترویج فرهنگی حکمت متعالی محیط زیست میان منتظران امام زمان(عج)، ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه در پژوهش و آموزش و تولید حکمت متعالی محیط زیست، و حکمرانی تمدن ساز با نظریه اجماع دینی وظیفه گرای محیط زیست (ادوم) توسط سیاستمداران و برنامه ریزان و مجریان.

هدف کتاب حاضر ارتقای کارآمدی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد تمدن اسلامی با «همگرایی» و «هم افزایی» پژوهش، آموزش و تولید علم محیط زیست متعالی برای تعامل سازنده با جهان به ویژه جهان اسلام است که با نظریه «ادوم» میسر می‌شود.

ساختار اثر

این اثر در چهار گفتار تألیف شده است؛ در گفتار اول که با عنوان «نظام روش شناسی محیط زیست متعالی» نگارش یافته، در ابتدای این گفتار پس از بیان چیستی مبانی / ماهیت طبیعت و شاخص های مبانی / ماهیت محیط زیست متعالی، به چرایی مبادی/ شالوده های طبیعت پرداخته شده و ضمن تبیین شاخص های مبادی محیط زیست متعالی، به چگونگی مظاهر / واقعیت عینی طبیعت اشاره شده و در پایان شاخص های عینیت بخشیدن به محیط زیست متعالی تشریح شده است.

در دومین گفتار از کتاب حاضر که تحت عنوان «پژوهش محیط زیست متعالی» نوشته شده، راهبردها و رویکردهای پژوهش محیط زیست متعالی بررسی شده و ضمن تبیین پارادایم پژوهش محیط زیست متعالی، به نظام نوآوری کشاورزی / محیط زیست پایدار متعالی پرداخته شده و به راهبردهای ارتباطی و اطلاع رسانی محیط زیست متعالی می پردازد.

«آموزش محیط زیست متعالی» عنوان سومین گفتار از این اثر است که به رویکرد آموزشی محیط زیست متعالی، عناصر ترویج مصرف بهینه انرژی در کشاورزی / محیط زیست متعالی، و احیای دانش بومی زیست متعالی می پردازد.

نویسنده در چهارمین و آخرین گفتار از این اثر به «تولید علم محیط زیست متعالی» پرداخته که از جمله مباحث مطرح شده در این گفتار می توان به روش شناسی تولید علم محیط زیست متعالی، علم اخلاق محیط زیست متعالی، فکر و رفتار محیط زیست متعالی، نگرش محیط زیست متعالی و اجمال جهانی محیط زیست متعالی اشاره کرد.

علاقه مندان برای خرید اینترنتی این کتاب می توانند به نشانی اینترنتیhttp://shop.isca.ac.ir/ مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha