متین اوجانی، کارگردان فیلم سینمایی «این جمعیت قابل کنترل» در گفتوگو با خبرگزاری حوزه بیان کرد: این فیلم سینمایی دغدغهای از زندگی شخصی خود من است چرا که شخصیت اصلی فیلم، بازنمایی از مادربزرگ من است. قصه فیلم درباره پیرزنی است که آرزوی سفر حج دارد اما هنوز فرصت مشرف شدن به خانه خدا را پیدا نکرده است. وی بعد از سالها این سفر الهی نصیبش شده و به آرزویش میرسد.
وی افزود: دو موضوع در این سریال هدف اصلی هستند ابتدا خانواده. در این فیلم روی خانواده تاکید ویژه داریم. خانواده محلی است که در آن میتوان همه مشکلات را حل کرد و یک خانواده موفق ضامن تربیت فرزند سالم است. اصولاً جامعهای موفق است که در آن خانوادههای موفق وجود داشته باشد. اگر نگاهی به جوامع مختلف داشته باشیم مشاهده خواهیم کرد کشورهای موفق عموماً سرزمینهایی هستند که در آنها خانواده منسجم است.
اوجانی ادامه داد: موضوع دیگر این فیلم فریضه حج است. حج یک عمل وحدتبخش و الهی است که انسان را به دیدار معبود میبرد. درباره حج، آثار کمی تولید شده پس ما سعی کردیم به نوعی در قالب یک داستان خانوادگی به حج بپردازیم. بحث حج صرفاً نشان دادن مناسک حج نیست بلکه میتوان به اشکال دیگر نیز به این رویداد معنوی توجه کرد. این اتفاق را در فیلم «این جمعیت قابل کنترل» رقم زدیم. فیلم داستان در قالب یک روایت خانوادگی به حج پرداخته است.
این کارگردان تاکید کرد: موضوع دیگری که نباید از آن غافل شویم به نحوه نمایش این دست تولیدات برمیگردد. متاسفانه شرایط در سینمای ما برای آثار جدی و اجتماعی به هیچ وجه مساعد نیست و فیلمهای جدی در شرایط بسیار بدی روانه پرده میشود. فیلم «این جمعیت قابل کنترل» بدترین شکل اکران را پشت سر گذاشت. فیلم در ایام شهادت شهید رئیسی بدترین ساعت سانسها را داشت. یعنی ساعت ۲ یا ۳ ظهر تابستان به فیلم ما اکران دادند.
این کارگردان در پایان گفت: سینما تنها فیلمهای کمدی نیست که تمامی سالنها به این دست تولیدات اختصاص داشته باشد. من با این گونه از سینما مشکلی ندارم اما حرف این است که باید تمامی گونههای نمایشی فرصت نمایش داشته باشند. اگر فیلم اجتماعی در کنار فیلم کمدی در شرایط یکسان روی پرده رود مطمئن باشید فیلمهای غیر کمدی نیز فروش مطلوبی خواهند داشت. همین امر در نهایت رونق سینما را سبب خواهد شد.
انتهای پیام
نظر شما