دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳ |۱۷ ذیحجهٔ ۱۴۴۵ | Jun 24, 2024
حکمتی نیک

حوزه/ مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در نشست با اصحاب رسانه گفت: برای حاج قاسم انقلابی بودن و ولایت پذیر بودن مهم بود؛ سلیقه های سیاسی از نظر حاج قاسم هیچ اهمیتی نداشت که او را به یک الگوی جهادی و انقلابی در یک مکتب جهانی تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجت‌الاسلام سیروس حکمتی‌نیک مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد،ظهر امروز در نشست تعاملی با رسانه‌های استان که به مناسبت با فرا رسیدن سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد به موضوع جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: روشن کردن افکار عمومی وظیفه مهمی است که بر عهده رسانه ها گذاشته شده است شما هم می‌توانید اذهان مردم را روشن کنید و هم اینکه از مسئولان مطالبه داشته باشید و مشکلات مردم را پیگیری کنید لذا در قالب قلم و تریبون تبلیغی باید به معنای واقعی تبیین و روشنگری توسط رسانه ها در جامعه انجام شود.

به گفته مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح ماموریت ذاتی اصحاب رسانه تبیین و روشنگری است همچنین مطالبه‌گری که در راستای رفع مشکلات و معضلات جامعه است.

وی یادآور شد: در جنگ ترکیبی اخیر که علیه نظام و انقلاب رخ داد استکبار جهانی از ابزار رسانه‌ای و تبلیغات نهایت استفاده را برد تا شبانه روز علیه ملت ایران بمباران تبلیغاتی شود و با تزویر و دروغ رسانه‌ای حقایق را وارونه جلوه دهد. هر چند مردم مشکلات زیادی در حوزه اقتصادی و معیشتی دارند اما این هجمه ها و بمباران‌ تبلیغاتی روی آن ها اثر نگذاشت و دست از انقلاب و نظام نکشیدند.

مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح با بیان اینکه جبهه استکبار رسانه برون‌مرزی ما یعنی پرس‌تی‌وی را برنتافت، افزود: این نشان دهنده دروغگویی کسانی است که از دموکراسی و آزادی بیان حرف می‌زنند.

حکمتی نیک در بخش دیگری از اظهارات خود در جمع اصحاب رسانه استان گفت: موضوع بصیرت موضوع مهم و با ارزش در مقابل استکبار است سکوت خواص بر اثر بی بصیرتی است و موجب انحراف خواهد شد، کسانی که بصیرت دارند به موقع اتخاذ موضع می‌کنند.

وی افزود: موضوع صبر و استقامت در برابر سختی‌ها و ناملایمات موضوع مهمی است که باید با روحیه جهادی مثل حاج قاسم در مقابل مشکلات ایستادگی کرد. همچنین باید نسبت به موضوعات مختلف آگاهی کافی داشته باشیم اگر این سه ویژگی در انسان وجود داشته باشد حق را از ناحق به خوبی تشخیص خواهد داد و هرگز در فتنه ها و بحران ها سکوت نخواهد کرد.

حکمتی به کلید واژه استقامت اشاره کرد و گفت: حاج قاسم با استعانت از بصیرت انقلابی و با استقامتی که در کارها داشت جبهه بزرگ در غرب آسیا تشکیل داد و گفتمان انقلاب و مقاومت را ترویج و تکثیر کرد.

وی با بیان اینکه در عرصه مقاومت از نگاه قرآن کریم همیشه ۲ دشمن بیرونی و درونی وجود دارد گفت: منظور از دشمن بیرونی جبهه استکبار و منافقین هستند که آنها را هم باید جزو دسته بیرونی حساب کرد، اما دسته درونی، افرادی در داخل هستند که بصیرت لازم را نداشته و راه را از بیراهه تشخیص نمی‌دهند.

مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح با بیان اینکه خوشبختانه خطر اضمحلال نظام جمهوری اسلامی را تهدید نمی کند، یادآور شد: مردم ایران بصیرت بالایی دارند هر چند در زمینه مادی و اقتصادی مشکلاتی وجود دارد، اما هرگز آموزه های دینی و آرمان‌های انقلاب را کنار نمی‌گذارند.

وی با بیان شاخص های مکتب حاج قاسم گفت: حاج قاسم مکتب و مدرسه درس آموز برای ماست که از تعابیر رهبری در خصوص آن شهید والامقام است و شهادتش تأثیرگذارتر از زندگی او بود؛ وقتی میگوییم حاج قاسم یک مکتب است یعنی که مکتب امام(ره) و مکتب امام یعنی مکتب الهی پیامبر(ص) و ائمه(ع).

مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح یادآور شد: حاج قاسم سلیمانی عمارگونه و مالک گونه در جنگ های مختلف حضور یافت و در عرصه سیاسی به تبیین گفتمان انقلاب پرداخت و خروجی این مکتب یعنی بعد از شهادت حاج قاسم مقیاس جبهه مقاومت از غرب آسیا به مقیاس جهانی تبدیل می‌شود و نمونه‌ای از آن را در حرکت عظیم ۲۵ میلیونی اربعین مشاهده می‌کنیم.

حکمتی ادامه داد: عشق به آموزه های دین و تقید به احکام دینی رمز موفقیت حاج قاسم بود؛ کسی که حتی راه را برای فرار و پشیمانی داعشی ها باز می‌گذاشت.

وی افزود: ارادت به اهل بیت(ع) از شاخص های دیگر مکتب حاج قاسم است؛ او اهل معنویت بود. دشمن شناسی حاج قاسم هم یکی دیگر از شاخصه‌های بسیار مهم است چرا که معتقد بود دشمن اصلی داعش و تکفیری‌ها نیستند بلکه آمریکا و استکبار جهانی است.

مسئول نمایندگی دفتر ولی‌فقیه در سپاه فتح در پایان تصریح کرد: برای حاج قاسم انقلابی بودن و ولایت پذیر بودن مهم بود؛ سلیقه های سیاسی از نظر حاج قاسم هیچ اهمیتی نداشت که او را به یک الگوی جهادی و انقلابی در یک مکتب جهانی تبدیل کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha