به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری حوزه، روزنامه راستین دومینیکن در گزارشی از وضعیت مسلمانان این کشور نوشت: یکی از ادیان وارد شده به کشور دومینیکن دین توحیدی اسلام است که پیروان آن در حال حاضر دارای پنج مسجد هستند.
به گزارش منابع محلی، این مساجد در شهرهای لاوگا، سن پدرو، دی ماکوریس، سانتیاگو و سانتو دومینگو واقع شدهاند. اصلیترین و بزرگترین مسجد در مرکز شهر سانتو دومینگو واقع شده که به محل گردهمایی مسلمانانی از کشورهای ترکیه، دومینیکن، مراکش، ونزوئلا، کلمبیا و هائیتی - کشوری که اسلام در آن گسترش قابل توجهی داشته - تبدیل شده است.
بر اساس اطلاعاتی که مسلمانان این کشور به خبرنگاران روزنامه «لاستین» ارائه کردهاند، مطابق با آئین دین اسلام، مسلمانان در ظهرهای جمعه، از ساعت ۱:۰۰ تا ۲:۰۰ در مسجد حضور مییابند تا به نماز و دعا به درگاه خداوند مشغول شوند. این مراسم در دو سالن جداگانه، یکی برای مردان و در دیگری برای زنان، برگزار میشود.
مسلمانان ساکن دومینیکن نیز همانند دیگر مسلمانان مراسم ماه رمضان را که آن را «ماه خدا» توصیف میکنند، جشن میگیرند. این ماه نهمین ماه سال قمری است و مطابق تقویم میلادی امسال از اواسط مارس آغاز شده و در آوریل به پایان میرسد.
در ایام ماه مبارک رمضان مسلمانان موظف به روزهداری و اقامه نماز هستند و در نهایت آن را با برگزاری عیدی بزرگ به پایان میرسانند. روزه گرفتن در این ماه برای کسانی که در وضعیت سلامتی نامناسبی قرار دارند، واجب نیست.
به گفته مسلمانان این منطقه، اسلام دینی است که بر پایه احترام به پنج رکن اساسی بنا شده است: ایمان، نمازهای پنجگانه در روزهای هفته و نماز جمعه در مسجد، روزه گرفتن در ماه رمضان، زیارت خانه خدا در مکه حداقل یک بار در طول عمر و پرداخت زکات.
لازم به ذکر است که کشور جمهوری دومینیکن در بخش شرقی جزیره هیسپانیولا در دریای کارائیب قرار دارد و جمعیت آن به حدود ۱۲ میلیون نفر میرسد که ۸۲ درصد آنها مسیحی هستند.
نظر شما