دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
امامان محله؛ میدان‌دار مدیریت بحران

حوزه/ مشاهدات میدانی ما در چند روز اخیر حاکی از ظرفیت بسیار بالای امامان محله و مساجد، برای مدیریت میدان و حل مشکلات مردم در بحران‌ است، به نحوی که اگر بتوانیم امامان محله و مساجد را به مرکز فرماندهی عمیات حل بحران تبدیل کنیم، یقینا شاهد افزایش کیفیت خدمات رسانی خواهیم بود.

حجت‌الاسلام یاسین حسن زاده، راهیار منطقه ای بنیاد هدایت، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در خوی با اشاره به فعالیت های جهادی امامان محله در مناطق زلزله زده، اظهارداشت: پس از وقوع زلزله شهرستان خوی و روستاهای اطراف، مردم دچار سردرگمی شده و قصد ترک شهر و روستاهای خود را داشتند که همین مسأله موجب هرج و مرج در شهر شده بود، اما بحمدالله با تشکیل ستاد فرماندهی بحران در مرکز استان و همچنین در شهرستان خوی، مقدمات امداد و خدمات رسانی به مردم فراهم شد.

وی با اشاره به نقش حوزه های علمیه و گروه های جهادی حوزوی در ایجاد آرامش و ثبات در منطقه، گفت: پس از تشکیل ستاد مرکزی فرماندهی بحران، ستادی در حوزه علمیه نیز تشکیل شد و گروه های حوزوی جهادی آماده خدمات رسانی به مردم شدند.

امامان محله؛ میدان‌دار مدیریت بحران

حجت‌الاسلام حسن زاده، با اشاره به نقش سازمان تبلیغات در بسیج امامان محله برای فرماندی میدان، تصریح کرد: یکی از معضلات مناطق بحرانی شهر، عدم مدیریت میدانی مردم بود که بحمدالله این مشکل با مدیریت و فرماندهی امامان محله شهرستان خوی در حال برطرف شدن است.

راهیار منطقه ای بنیاد هدایت با تأکید بر اینکه امامان محله شهرستان خوی، میدان‌دار مدیریت کمپ ها و توزیع کمک های مردمی شده اند، افزود: یکی از بیشترین مشکلات مردم در شهر، کمبود چادر و لوازم گرمایشی بود؛ اما هم اکنون با مدیریت خوبی که توسط امامان محله صورت گرفته است، آمایش کلی صورت گرفته و مناطق به صورت مطلوبی برای خدمات رسانی تقسیم بندی شده اند.

امامان محله؛ میدان‌دار مدیریت بحران

وی، با بیان اینکه هم اکنون بیش از یکصد امام محله و طلاب فعال جهادی در کمپ ها و مناطق شهری، مدیریت میدانی را بر عهده دارند، گفت: عمده فعالیت آنان در زمینه تسریع کمک‌رسانی، ارائه خدمات امدادرسانی و همچنین اجرای برنامه های فرهنگی-تبلیغی است.

حجت‌الاسلام حسن زاده، با انتقاد از عدم انسجام مرکز فرماندهی بحران با مدیرگروه‌های جهادی، تأکید کرد: در چند روزی که میان مردم زلزله زده خوی مستقر هستیم، بیشترین مسأله ای که آن را به چشم مشاهده کردیم، نا هماهنگی میان مرکز فرماندهی ستاد بحران با گروه های جهادی بود؛ یعنی آنجا که مدیریت میدان بر عهده دیگر عزیزان بود، شاهد هرج و مرج و ناهماهنگی فراوان! و آنجا که مدیریت میدان بر عهده امامان محله بود، وفاق و همدلی مطلوبی میان مردم شکل گرفته بود.

امامان محله؛ میدان‌دار مدیریت بحران

راهیار منطقه ای بنیاد هدایت همچنین پیرامون مساجد خدمات رسان محله محور، گفت: مشاهدات میدانی ما در چند روز اخیر حاکی از ظرفیت بسیار بالای مساجد برای مدیریت بحران در شرایط اینچنینی است؛ اگر بتوانیم مساجد را به محور مراجعات مردم در بحران‌ها تبدیل کنیم، به مراتب شاهد افزایش کیفیت خدمات رسانی خواهیم بود.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha