به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد مقدس، اولین نشست «امامان شهید حرم رضوی» با هدف تکریم امامان محله شاخص کشور و هم آهنگی شبکه امامان محله از ۲۶ بهمن ماه در شهر مقدس مشهد در حال برگزاری است.
نخستین روز از این نشست در سالن آمفی تئاتر مجتمع ولایت مشهد و با حضور ۵۰ نفر از امامان شاخص کشور و خانواده های آن ها برگزار شد؛ این برنامه با سخنرانی حجت الاسلام روح الله حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی آغاز شد.
حجت الاسلام حریزاوی با اشاره به آیه شریفه « مَا أَصَابَکَ مِنْ حَسَنَهٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ وَمَا أَصَابَکَ مِنْ سَیِّئَهٍ فَمِنْ نَفْسِکَ ۚ وَأَرْسَلْنَاکَ لِلنَّاسِ رَسُولًا» گفت: منظور از نفسک، نفس جامعه است؛ علامه طباطبایی در این زمینه می فرماید: نفس نبی و امام جامعه به توسعه ای دست پیدا می کند که نفس جامعه با نفس امام معنا پیدا می کند.
وی به نقش مسجد در تمدن سازی پرداخت و گفت: در این ۳۰ سال رقبای زیادی برای مسجد تراشیدند، در حالی که مسجد هم مدرسه است و هم دانشگاه، هم مرکز تفکر و تأمل است و هم مرکز خلوص و ارتباط بنده با خدا و ارتباط زمین و آسمان و استفاده هایی که ما از مسجد داریم، اقل توقعات شارع از مسجد است.
قائم مقام سازمان تبلیغات در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برخی برای فرزند نیاوردن بهانه می آوردند که ما چون نمی توانیم تربیت کنیم فرزند کمتر می آوریم تا بهتر تربیت کنیم درحالی که رهبر معظم انقلاب در بحث تربیت فرزند تاکید دارند که شما باید خانواده و محیط را تربیت کنید؛ در این صورت فرقی نمی کند تعداد فرزندان کم یا زیاد باشد.
سپس حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت نیز نقش امامان در تحقق تمدن ولایی یادآور شد و اظهار داشت: شما امامان علاوه بر اینکه باید در نقش خود موفق عمل کنید، بلکه باید هادی و یاری گر شبکه ای از امامان در تحقق تمدن ولایی باشید.
وی امام را مهم ترین عنصر در تحقق تمدن ولایی دانست و گفت: بر خلاف تمدن غربی، در ساختار ولایی انسان ها هستند که تصمیم می گیرند و قیام می کنند و دیگران را به حرکت در می آورند و شما امامان محله باید کاری کنید شبکه امامت در کشور توسعه پیدا کند و هادی یک جمع خوبی از امامان باشید.
حجت الاسلام میرمحمدیان با اظهار تأسف از اینکه امامان محله خود درگیر مشکلات فراوانی هستند افزود: خیلی از امامان ما با آنکه خدمات زیادی به مردم می دهند ولی خود در مشکلات فراوانی هستند و حاضر نیستند به نفع خود کاری کنند ما با یاری یکدیگر باید این امامان را حمایت و تقویت کنیم.
وی الطاف الهی به مردم را یادآور شد و گفت: خدا به ما لطف کرده و در عصر امام خمینی و شهدایی که بلده طیبه را برای ما درست کردند، قرار داریم؛ باید عزم جدی شکل بگیرد و ما مدل امامت را اثبات کنیم ولی اثبات این مدل تنها به صورت تئوری فایده ای ندارد، بلکه در مقام عمل باید این اتفاق بیفتد است و امامان موفق نماد هایی از این اثبات عملی هستند.
خانم زاد قاسمی عضو دفتر بانوان بنیاد هدایت نیز دیگر سخنران این نشست بود که به طرح مسئله شریکه الامام و لزوم توجه به جایگاه ویژه همسران امامان و روایت فعالیت های خالصانه آن ها پرداخت و گفت: اگر امامان بخواهند در تقویت پیوندهای ایمانی در جامعه موفق باشند، همسران امامان و شبکه شریکه الامام می توانند بهترین نقش را در این مسیر ایفا کنند.
وی ادامه داد: ما نمی خواهیم بانوان در همه مسائل محله ورود کنند، ولی اگر قرار باشد امام به سراغ مردم برود و پیوندهای ایمانی را در محله تقویت کند، در درجه اول امام باید یک الگوی خانوادگی موفق برای مردم باشد و این همراهی و الگو بودن همسران امامان را می طلبد.
زاد قاسمی واژه همسرجان را یکی از کلید واژه های پر تکرار در بخش خاطرات همسران امامان در مهرواره بانور عنوان کرد و اظهار داشت: در بخش داوری خاطرات مهرواره بانور نکته ای که باعث شد داوران بخش خاطرات بیانیه بدهند، این بود که داوران اظهار می داشتند که مگر می شود بانوانی این قدر فرا مادی و سرشار از معنویت باشند و در سختی های فراوان زندگی تبلیغی در کنار همسر خویش بمانند و برای خدمت به مردم تلاش کنند.
وی بهترین حلقه ارتباطی امامان محله با بانوان محل را نیز شبکه شریکه الامام دانست و گفت: در مورد حل مسئله نیز اگر همسران امام به توانایی حل مساله برسند نیز می توانند بسیار تاثیرگذار باشند و ما تجربه های فراوانی از گره گشایی های همسران امامان در عرصه تبلیغی داریم.
دبیر مهرواره بانور روایت فعالیت های بانوان شریکه الامام را نیز ضروری بر شمرد و گفت: نظر داوران مهرواه بانور هم این بود که همسران امامان نیز به مثابه همسران شهدا ویژه هستند و لازم است تا این فعالیت ها و مجاهدت های فرامادی و خالصانه این بانوان به درستی روایت شود.
انتهای پیام/