به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایی نژاد شب گذشته در دیدار با رایزن جدید فرهنگی سفارتخانه ایران در هندوستان اظهار داشت: نخستین نکته در رابطه با یک سفیر و رایزن فرهنگی، تسلط به زبان آن مکان اعزامی است، خاصه اینکه تسلط بر زبان هر کشور در مباحث اقتصادی نیز مهم است.
وی با توصیه به رایزن فرهنگی ایران در هندوستان مبنی بر اینکه فهم و درک زبان اردو در هندوستان بسیار با اهمیت است، ابراز کرد: کشور هندوستان یکی از با اهمیتترین کشورهای دنیا است که از گذشتههای بسیار دور تاکنون با ایران زمین از نظر فرهنگ و تمدن قرابت معنایی داشته و لذا بر این اساس ظرفیتهای بیبدیلی در موضوعات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و علمی فی مابین این دو کشور وجود دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: ایجاد ارتباطات علمی و تردد افراد بین دو کشور برای تحصیل دانشگاهی و حوزوی امری شایسته است و به عنوان یکی از ظرفیتهایی مشترک ایران و هند باید قابل توجه باشد.
وی ادامه داد: شناسایی و ساماندهی مبلغین و مبلغات دینی در کشور هندوستان و تمرکز بر امر تقویت ارتباطات و تعاملات فی مابین مبلغین و اساتید ایرانی، از دیگر عرصههایی است که میتوان نسبت به آن برنامه ریزی داشت.
در ابتدای این جلسه نیز فریدالدین فرید عصر، رایزن فرهنگی ایران در هندوستان ضمن تشریح سیاستها و اقدامات برای بهرهمندی از ظرفیتهای فرهنگی و اقتصادی فی مابین هندوستان و ایران، گفت: یکی از تأکیدات ما تقویت ارتباطات و تعاملات ترددی طلاب حوزوی و دینی هر دو کشور است.
وی بر حضور چشمگیر شیعیان و ایرانیان در اقصی نقاط هندوستان تأکید کرد و یادآور شد: حیدرآباد هند از جمله شهرهایی است که حضور اصفهانیها در آن بسیار پرشور بوده و براین اساس مجدانه در پی برقراری خواهرخواندگی اصفهان و حیدرآباد هند هستیم.
همچنین حجت الاسلام یاسر عموزاد نماینده دفتر رهبری در هندوستان، بر ایجاد شبکههای میان مبلغین و مبلغات طی یک دهه اخیر در هندوستان خبر داد و به بنیه قوی دینی آنان در ذکر مصائب و مدح اهل بیت(ع) اشاره کرد.
نظر شما