به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اهواز، حجتالاسلام حسن آذرافروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز به ارائه گزارشی از اردوی راهیان نور حوزه علمیه خوزستان پرداخت و اظهار کرد: امسال راهیان نور در استان خوزستان حال و هوای دیگری برای طلاب و اساتید خوزستانی دارد.
ببینید:
تصاویر اردوی راهیان نور حوزه علمیه خوزستان
وی ادامه داد: امور طلاب حوزه خوزستان قریب به ۷٠٠ نفر از طلاب و اساتید استان را به اردوی راهیان نور اعزام کرده است؛ حضور طلاب در یادمان های مختلف و ایجاد ارتباط و انسی که بین آنها با شهدا و آرمان های آنها ایجاد شد بسیار قابل توجه بود.
مسئول امور طلاب و دانشآموختگان حوزه علمیه خوزستان افزود: امسال اردوی راهیان نور حوزه استان از طلائیه و روایتگری روایتگرانی که در آن منطقه حضور داشتند آغاز شد. در طلائیه راویان از رشادتها و مجاهدت های شهدایی همچون همت، خرازی، کاظمی و ... روایت کرده که برای طلاب درس آموز و انس بسیار خوبی با شهدای عزیز برقرار کردند.
وی اظهار کرد: در ادامه به یادمان شهدای هویزه رفتیم و طلاب و اساتید خوزستانی با شهید جوان ۲۲ ساله ی عزیز یعنی شهید علم الهدی و یاران عزیزش که کربلای کوچکی در منطقه رقم زده و جنگ تن با تانک را به نمایش گذاشته بودند، ارتباط معنوی برقرار کرده و در آن ها روحیه ایستادگی، ایثار و گذشت مضاعفی ایجاد شد.
حجت الاسلام آذرافروز ادامه داد: بعد از هویزه به منطقه ی دهلاویه رفتیم و طلاب در آنجا با رشادتهای سردار اسلام شهید چمران این شخصیت دانشمند که همچنان گمنام است و ابعاد شخصیتش هنوز برای مردم عزیزمان روشن نشده آشنا شدند و ارتباط خیلی خوبی بین آن ها و این شهید بزرگوار و همرزمان شهیدش برقرار شد.
وی اضافه کرد: بعد از آن به منطقه میش داغ رفتیم که یکی از پادگان های ارتش است و در آنجا برادران ارتشی گوشه ای از جنگ و رزم شبانه را برای طلاب به نمایش گذاشته و روایتگری خوبی انجام دادند و پی بردیم که واقعا جنگ تحمیلی چقدر سخت بوده و جوانان و نوجوانان ما در چه شرایطی در مقابل دشمن تا بن دندان مسلح و مجهز به ابزارهای جنگی مختلف، با ایمان، ایثار و گذشت ایستادند.
حجت الاسلام آذرافروز بیان کرد: بعد از میش داغ به کانال کمیل و حنظله رفتیم و در آنجا با رشادتهای شهید ابراهیم هادی و رفقای شهیدش که پنج روز جانانه با لب تشنه، دست خالی و بدون تجهیزات جنگی در این کانال ایستادند و نگذاشتند دشمن از این منطقه وارد حریم کشور شود آشنا شدیم. بازدید از این منطقه و شنیدن رشادتهای شهدا درس های بزرگی همچون ایستادگی، گذشت، شهادت، ایثار و مقاومت برای طلاب و اساتید خوزستانی به ارمغان آورد.
مسئول امور طلاب و دانشآموختگان حوزه علمیه خوزستان از مردم عزیز به ویژه نوجوانان و جوانان خواست که از کانال کمیل و حنظله دیدن کرده و از این فرصت معنوی بهره ببرند.
وی در ادامه گفت: در بخش پایانی اردوی راهیان نور از منطقه ی فکه یعنی منطقه ی شهید آوینی عزیز این زبان گویای دفاع مقدس بازدید کردیم. فکه منطقه ای است که هنوز هم به ما شهید می دهد و شهدای بسیاری را در دل خود جای داده و منطقه ی بسیار بکری از لحاظ معنوی و ایثار و گذشت است.
گفتنی است، امسال اردوی راهیان نور حوزه علمیه استان خوزستان بهصورت سه اردوی دو روزه، در سه بازه ی زمانی ۷و ۸ ، ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ اسفند برگزار شد و ۷۰۰ نفر از طلاب و اساتید خوزستانی در این اردو شرکت کردند.
در نظرسنجی که از طلاب و اساتید خوزستانی توسط امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه خوزستان انجام شد اذعان کردند که این سفر بهترین سفر عمرشان بوده و درس های زیادی همچون درس ایثار، گذشت، شهامت، شجاعت، مقاومت، برادری، از خودگذشتگی، ایستادگی در مقابل دشمن، پای دین، انقلاب، امام، شهدا و آرمانهای آن ها ایستادن را آموختند.
انتهای پیام