خبرگزاری حوزه - ایلام/ طاهره قنبربیگی همسر حجتالاسلام مهدی علییاری است که ۱۱ سالی میشود که در شهرستان درّه شهر استان ایلام ساکن و مشغول به فعالیت است و تاکنون با همراهی همسرش اقدامات خوبی را در راستای خدمت رسانی به اهالی این منطقه انجام داده است.
خانم قنبربیگی مادر چهار فرزند است و تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی رشته حقوق ادامه داده و علاوه بر آن، بیش از ۱۰ سال است که در زمینه طب سنتی و اسلامی فعالیت میکند و از این طریق توانسته کمک شایانی به اهالی این شهرستان کند.
او که در زمینه روانشناسی نیز مهارت دارد، با کمک دانش و مهارت خود کلاسهای مختلفی را برای بانوان و دختران شهرستان برگزار کرده است.
علاوه بر آن او در زمینه آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن و برگزاری کلاسهای حفظ قرآن به صورت تخصصی نیز کار کرده است و با دعوت و جذب دختران و بانوان تاکنون ۴ بانوی حافظ بیست جزء و ۲۰ دختر حافظ جزء سی را تربیت کرده است.
این بانوی جهادگر ایلامی میگوید: بانوانی که از قشر فرهنگی هستند و وظیفه تعلیم و تربیت به کودکان و نوجوانان روستا را دارند، در این کلاسها شرکت میکنند و از این طریق پیوند خوبی بین اهالی محله، معلمین و قرآن کریم ایجاد شده که در نوع خود قابل توجه است.
حجتالاسلام علییاری که از سالها قبل مؤسسه خیریهای را تأسیس کرده بود، با کمک خانم قنبربیگی در ایام کرونا با جمع آوری کمکهای مردمی و خیّرین توانستند از افراد و خانوادههای بسیاری که با مشکلات مختلفی روبهرو شده بودند دستگیری کنند.
این زوج دغدغهمند اکنون نیز با حضور در منازل و محلات و حتی روستاها پیگیر مشکلات اهالی هستند و تا حد ممکن سعی در حل آنها دارند؛ گاهی از نهادهای مربوطه کمک دریافت میکنند و به دست خانوادهها میرسانند و گاهی هم از دوستان و اقوام برای این کار کمک میگیرند و در برخی موارد در صورت عدم تأمین منابع مورد نیاز، از جیب خودشان هزینه میکنند و مشکلات را برطرف میسازند؛ تاکنون هیچ چیز مانع فعالیتهایشان نشده است.
به گفته خانم قنبر بیگی در این منطقه جوانان بسیاری هستند که به دلیل نیازهای مالی نتوانستند زندگی مشترک خود را آغاز کنند، در همین راستا او به اتفاق همسرش و با پای کار آوردن خیرین تاکنون برای ۲۰ زوج جهیزیه کامل تأمین کرده و کمک بزرگی برای شروع زندگی آنها کردهاند.
خانم قنبربیگی به همراه همسر خود به صورت هفتگی به خانوادههای نیازمند در شهرستان و روستا سرکشی میکنند، او در این باره میگوید: همسرم از همان ابتدا با سرکشی از خانوادهها در جریان مشکلات آنها قرار میگرفت و من هم بسیار مایل بودم در کنار او حضور داشته باشم اما به دلیل روحیه حساس من او مانع این کار میشد و معتقد بود که من نمیتوانم از پس اینکار برآیم اما در نهایت برای موردی از من درخواست کمک کرد و من اولین کار خود را از منزل این خانم که به دلیل مشکل معده درد بسیاری را تحمل میکرد، شروع کردم و با استفاده از طب سنتی موفق به درمان او شدم.
او درباره آثار و برکاتی که این سرکشیهای مستمر داشته، میگوید: برای خانوادهها بسیار عجیب بود که یک روحانی به همراه همسر خود به منزل آنها رفته و بعد از ارتباط و صحبت با آنها خودشان بر این اعتراف کردند که ما نمیدانستیم طلبهها در اجتماع چه کارهایی میکنند و این تغییر نگرش برای من بسیار لذت بخش بود.
انتهای پیام/
نظر شما