حجت الاسلام والمسلمین محمد شمس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد با اشاره به برگزاری جلسه هیئت علمی و شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی علامه ملاعبدالله بهابادی یزدی در حوزه علمیه استان یزد، ضمن تقدیر از زحمات دبیرخانه کنگره، اظهار کرد: متأسفانه شخصیت علامه بهابادی یزدی آن طور که باید معرفی نشده است و حتی فضلای حوزه نیز از ایشان به نام صاحب حاشیه یاد می کنند به ویژه این که در سالهای اخیر هم کتاب های علامه از دروس حوزه حذف شده است.
وی افزود: ابعاد معرفتی و دینی بسیاری در علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی وجود دارد که باید بررسی و برای همه به درستی تبیین گردد و حوزه علمیه در این امر خیر و با برکت سهمی خواهد داشت و در این مسیر مساعدت می کند.
مدیر حوزه علمیه استان یزد عنوان کرد: در قدم اول باید معرفی مرحوم علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی در میان حوزه های علمیه صورت بگیرد تا بشود قدم های بعدی را برداشت و این معرفی به صورت ارسال بروشور و ویژه نامه، برگزاری مسابقه کتابخوانی و به صورت هلی مختلف دیگر می تواند انجام شود.
حجتالاسلام والمسلمین شمس گفت: راه دیگر معرفی این است که جایگاه علامه و کارهایی که در عتبه امیر المؤمنین(ع) انجام داده اند را برای طلبه هایی که نجف اشرف مشرف می شوند و در کنار مزار ایشان حاضر می شوند، تبیین کنیم و این نیاز به داشتن یک بسته محتوایی علمی و فرهنگی قوی دارد که باید تهیه و در اختیار قرار گیرد.
وی اظهار کرد: در پیشبرد اهداف کنگره عضویت حجت الاسلام والمسلمین مدبری یکی از شخصیت های حوزه علمیه یزد در شورای عالی سیاستگذاری کنگره به عنوان نماینده حوزه بوده است که با استقبال هیئت علمی دبیرخانه مواجه شد.
استاد حوزه علمیه یزد گفت: در مرحله بالاتر و بعد از معرفی شخصیت علامه به حوزویان، بی شک برگزاری نشست های علمی، کرسی های هم فکری و آزاد اندیشی با استقبال مواجه خواهد شد و نیز نوشتن پایان نامه که برای طلبه ها بسیار ضروری و به دنبال موضوعاتی برای تحقیق هستند، اولویت پیدا می کند و گرایش بیشتری به انجام آن پیدا خواهند کرد، البته اما پیش زمینه آن معرفی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی است که اهمیت بسزایی دارد.
گفتنی است که در جلسه هیئت علمی و شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی علامه ملا عبدالله بهابادی یزدی با مدیر و معاونان حوزه علمیه استان یزد، استاد هروی به تبیین شخصیت علمی و فکری علامه پرداخت و در ادامه دکتر عبدی پور دبیر علمی کنگره به تشریح مهم ترین کارها از جمله جمع آوری نسخ خطی در سفرهای متعددی که به کشور های عراق و ترکیه داشته اند و گفت وگو و رایزنی با مراکز، مؤسسات و شخصیت های حوزوی و دانشگاهی جهت برگزاری نشست ها و مشارکت در احیای آثار علامه، اشاره کرد.
انتهای پیام