به گزارش خبرگزاری حوزه، پاتریارک مار آوا روئیل، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری و هیأت همراه شامگاه یکشنبه با حضور در جامعة الزهراعلیهاالسلام با مدیر و معاونان این موسسه علمی آموزشی دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار سرکار خانم برقعی با اشاره به اینکه جامعة الزهرا علیهاالسلام با دستور بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) تاسیس و با عنایات حضرت آیت الله خامنه ای به فعالیت خود ادامه داده است، گفت: معتقدیم برای داشتن جامعه ای صالح باید بانوان آن جامعه خودساخته و صالح باشند، از این رو جامعة الزهرا علیهاالسلام مسئولیت تربیت زنان پاک، دیندار و با معنویت را برعهده دارد.
وی با بیان این که در این مجموعه آموزشی از مهدکودک تا مقاطع عالی تحصیلی ویژه بانوان وجود دارد، ادامه داد: در کنار علم آموزی، مهارت های مختلفی به دانش پژوهان آموزش داده می شود و نیز با توجه به اهمیت سلامت جسم، ورزشگاه بزرگی ویژه بانوان با ۲۰ رشته ورزشی در این مجموعه فعالیت می کند.
مدیر جامعة الزهرا علیهاالسلام حضور حدود ۲۰ هزار دانش پژوه از سراسر دنیا در این موسسه علمی را نشانه پویایی و ارائه محیطی امن برای تحصیل و تهذیب بانوان عنوان کرد و افزود: پژوهشگاه مطالعات اسلامی در جامعة الزهرا علیهاالسلام با حضور ده ها بانوی پژوهشگر دینی، فرصتی برای تعامل بین ادیانی و برگزاری نشست های علمی و میزهای گفتوگوی مشترک ایجاد کرده است.
وی در پایان گفت: اگر در مراکز علمی خود بخشی ویژه بانوان آشوری داشته باشید برای برقراری ارتباط، ایجاد تعامل و برگزاری نشست ها و مراودات علمی با آنها اعلام آمادگی می کنیم و پذیرای آنها خواهیم بود.
در ادامه اسقف پاتریارک مار آوا روئیل، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری با قدردانی از جامعةالزهرا علیهاالسلام برای میزبانی و تشکیل این جلسه گفت: با شما در تاثیرگذاری زنان در خانواده و جامعه موافقم و کتاب مقدس نیز بر این واقعیت صحه گذاشته است.
وی اظهار داشت: دین اسلام و مسیحیت بر نقش والای زن به عنوان آفریده های خداوند تاکید دارند و این اعتقاد در این محیط آموزشی و معنوی به منصه ظهور رسیده است.
رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری ادامه داد: ضرب المثلی می گوید دستی که گهواره را تکان می دهد می تواند دنیا را اداره کند. بنابراین تقویت زنان درهمه دنیا اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال امروز کودکان در مسیر رشد و نمو با چالش های فراوانی مواجه هستند که برای گذر از این چالش ها نیازمند الگوهای خوب و زنده در ایمان و مربیان تعلیم دیده هستند و مادران می توانند این نقش را به خوبی ایفا کنند.
در ادامه این جلسه سرکار خانم شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا علیهاالسلام توحیدباوری را یکی از نقاط اشتراک اسلام و مسیحیت دانست و گفت: تکیه بر نقاط اشتراک می تواند باب گفتگوی بین ادیانی و تعامل پیروان دو دین را بیشتر و زمینه را برای همزیستی مسالمت آمیز فراهم کند.
همچنین سرکار خانم افتخاریوسفی معاون آموزش و تربیت جامعةالزهرا علیهاالسلام با اشاره به روایتی از امیرمومنان علیه السلام اظهار داشت: ایشان فرموده اند «دلت را از رحمت و محبّت و نرمش با مردم لبریز کن، زیرا آنان از دو دسته بیرون نیستند؛ یا در دین با تو برادرند و یا در آفرینش با تو برابر. » این نگاه عدالت طلبانه و صلح جویانه می تواند زمینه ایجاد باب گفتگو و تعامل بین ادیانی باشد و امیدوارم با تاکید بر اشتراکات بتوانیم معارف دینی و الهی را در جهان بسط و نشر دهیم.
گفتنی است، اسقف آشوریان سوریه، اسقف آشوریان ایران، اسقف اعظم شرق آمریکا و شیکاگو و اسقف اعظم اربیل عراق پاتریارک مار آوا روئیل، رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری را در این دیدار همراهی می کردند.
نظر شما