به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، چهار نفر از اعضای یک خانواده عراقی (سه برادر و خواهرشان) به دلیل وراثت ژنتیکی به بیماری پوستی مبتلا هستند. بیماری آنها یک سال بعد از تولد با ظهور بثورات جلدی شروع شد و به خورده شدن انگشتان، گوش ها، بینی و چشم ها ختم شد. از سلامتی و غذا خوردن و زندگی در میان مردم محروم شدند و از اطرافیان جامعه خود طرد و منزوی شدند. از دردهای جسمی و زخم روانی رنج شدیدی بردند. بیماری پوستی پلک های آنها را خورده و باعث کم بینایی آنها شد.
چهل و پنج سال است که به پزشکان و بیمارستان ها و درمانگاه ها در داخل و خارج از عراق مراجعه میکنند، اما فایده ای نداشته است، با افزایش سن، حالشان بدتر شده است. تا اینکه چندی پیش به متولی شرعی حرم امام حسین (علیه السلام) و نماینده مرجعیت، حجت الاسلام والمسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی مراجعه کردند که وی بلافاصله دستور میدهد درمان این خانواده به صورت رایگان پیگیری شده و برای آنها مستمری ماهانه قرار دهند.
دایی آنها درباره هشام (۴۵ ساله)، زهرا (۴۰ ساله)، محمد (۳۸ ساله) و مسلم (۳۷ ساله) میگوید: فرزندان خواهرم از زمانی که به سال اول زندگی خود رسیدهاند از بیماری پوستی رنج میبرند که از اندامهای بدن مانند سر، دست و پا به صورت ورمهایی شروع شد که با افزایش سن، تکثیر میشدند. ما آنها را به پزشکان زیادی در چند استان و خارج از کشور ارجاع دادیم، ولی درمان آنها در حد قرصهای آرامبخش، مسکّن و پانسمان بود.
آنها زمانی که در مقطع ابتدایی بودند، ناچار به ترک تحصیل شدند، چون نمی توانستند قلم به دست بگیرند و بنویسند. محیط مدرسه از ترس عفونت، آنها را نمی پذیرفت؛ با وجود اینکه بیماری آنها مسری نیست. با بزرگتر شدن سنشان بیماری آنها تشدید شد و قسمتهایی از سر آنها را گرفتار کرد و گوشها و پلکهای چشمشان شروع به ساییدگی کرد.
دایی شان صحبت هایش را در مورد مصیبت آنها ادامه داده و گفت: ما ده سال پیش پرونده محمد را به حرم حسینی تقدیم کردیم که هزینه عمل درمان چشم او در خارج از عراق را متقبل شد و او را در ایران تحت درمان قرار دادیم ولی بیماری او شدید شد و آن عمل برایش فایدهای نداشت و دیگر در زیر نور آفتاب نمیتوانست ببیند.
وی ادامه داد: در حال حاضر آنها از فرسایش بینی یا گوش، اختلال بینایی یا نابینایی و از دست دادن انگشتانشان رنج میبرند و یکی از سخت ترین کارها برای آنها خوردن و آشامیدن است. غذا را جز به سختی نمی توانند قورت دهند، مادرشان از آنها مراقبت کرده و کارهای آنها را به عهده دارد. معالجه آنها گران است، و خانواده فقیری هم هستند.
دایی شان درباره نحوه مراجعه آنها به آستان مقدس حسینی و متولی شرعی حرم میگوید: مسلم دچار تومور بدخیم در سرش شد و ما به بنیاد بینالمللی درمان سرطان «وارث» مراجعه کردیم. بنیاد از ما خواست که او را تحت عمل جراحی زیبایی قرار داده و ۳۰ جلسه پرتو درمانی کنیم ما این کار را انجام دادیم و حالش خوب شد. آنجا بود که متوجه شدیم که این بنیاد و خود آستان تحت اشراف شیخ عبدالمهدی کربلایی به بیماران آبرومند مساعدت میکنند.
پس از زیارت حرم به ایشان مراجعه کردیم، هنگامی که مسلم را دید و از اوضاع خانواده مطلع شد دستور داد که مسلم و سایر اعضای خانواده تا بهبودی کامل از پرداخت هزینه درمان معاف باشند و برای آنها مستمری ماهانه نیز تعیین کرد.
نظر شما