به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کردستان، جلسه همکاریهای حوزه علمیه با آموزش و پرورش امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین نیکزاد مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول کمیته همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در کردستان، حجت الاسلام و المسلمین نادر رنجبر مدیر حوزه علمیه استان، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، فرماندار مریوان و مدیران آموزش و پرورش سطح استان در سالن جلسات خانه معلم شهرستان مریوان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین رنجبر مدیر حوزه علمیه استان کردستان در این جلسه، اظهار داشت: آموزش و پرورش و حوزه علمیه از نهادهایی هستند که مسئله تربیت را برعهده دارند و بناست نسلی را تربیت کنند که سکان مدیریت کشور را در آینده به دست گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین رنجبر، گفت: موضوع طرح امین و حضور روحانیون در آموزش و پرورش یکی از مسایل مهمی بود که در سیاست کشوری بدان توجه شد که میتواند اثرات مثبتی در حوزه تربیت داشته باشد، بهویژه طرح امین که در نظر گرفته شده تا روحانیون بتوانند در آموزش و پرورش حضور پیدا کنند و در تربیت دینی دانش آموزان اثر گذار باشند.
مدیر حوزه علمیه استان کردستان افزود: دشمنان به دنبال این هستند که جوان ما را از معنویت که میتواند آرامش بخش باشد، دور کنند، لذا ایجاد فضای نشاط در مدارس یکی از رسالتهایی است که یک روحانی تبلیغی باید به دنبال تحقق آن باشد.
وی خاطرنشان کرد: معرفت بخشی و بصیرت افزایی از جمله مسایلی است که امروز نیاز جامعه است، به طوری که در اغتشاشات اخیر نشان داد دشمن روی دانش آموزان سرمایه گذاری کرده است، بنابراین لازم است در بُعد مسایل سیاسی و فرهنگی و در بُعد معرفت بخشی و بصیرت افزایی فعالیت داشته باشیم.
مدیر حوزه علمیه استان کردستان گفت: از جمله نکاتی که در این طرح باید به آن توجه کرد، زنده کردن فرهنگ نماز و یاد الهی است که این بسیار اثر گذار است، زیرا بیشتر مشکلاتی که امروز در جامعه ما درگیر آن هستیم، دور شدن از فرهنگ نماز است، لذا ضروری است تا به این نکات در مسایل تربیتی بهصورت ویژه توجه شود.
حجت الاسلام والمسلمین رنجبر تأکید کرد: دشمنان میخواهند القا کنند که آموزش و پرورش و حوزه علمیه رقیب همدیگر هستند، در حالی که حوزه و آموزش و پرورش یک وظیفه دارند و آن هم تربیت نسل جوان است، به بیان دیگر این دو نهاد مکمل همدیگر هستند و میتوان گفت حوزه و آموزش و پرورش رفیق هم هستند نه رقیب همدیگر.
وی اظهار کرد: درخواستی که از مدیران آموزش و پرورش داریم این است که دست در دست هم بگذارند تا قدمهای موثری برداریم، لذا باید بسترهای لازم مهیا شود.
مدیر حوزه علمیه کردستان عنوان کرد: بعضی اوقات برخی از مدیران ما انصافا در بحث تربیت زحمات زیادی میکشند، ولی با این وجود در بحث طرح امین توجیه نیستند، بنابراین این مسئله باید برای مدیران با باز شود که حضور این روحانیون برای اثربخشی بیشتر است زیرا ما نمیخواهیم کار روتین انجام دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین رنجبر ادامه داد: موضوعی که باید در این جلسه به آن پرداخته شود، بحث آسیب شناسی در مدارس است که باید این طرح در مدارس احصاء و در اختیار مربیان طرح امین قرار بگیرد.
مدیر حوزه علمیه کردستان خاطرنشان کرد: در خصوص طرح امین باید یکسری مهارتها به روحانیون آموزش داده شود که در این راستا از سال گذشته برنامههایی را شروع کردهایم و امسال نیز کماکان ادامه دارد و به دنبال این هستیم که بتوانیم مهارتهای لازم برای حضور روحانیون در مدارس را مهیا کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما