به گزارش خبرگزاری حوزه، استاد نجم الدین مروجی طبسی در اولین جشنواره راویان بهشت (تقدیر از نخبگان تبلیغی مشهد مقدس) که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین برگزار شد، به نقش تبلیغ و مبلغان در جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: حضور طلاب و فضلا در میان مردم بسیار اثرگذار است که یکی از اثرات آن، خاموش شدن شعله فتنه اخیر کشور بوده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز داشت: فتنه اخیر، فتنه حساب شده ای بود که به قصد براندازی دین، مذهب و نظام انجام شد؛ اما با عنایت خدا، توجهات حضرت ولی عصر (عج) و حضور مردم و روحانیت در کف میدان، بساط فتنه جمع شد.
این استاد حوزه خاطرنشان ساخت: بنده از ۱۷ سالگی منبر می رفتم و ۵۰ دوره آموزش قرآن را برای نونهالان، نوجوان و جوانان برگزار کرده ام و هنوز آثار آن برنامه ها را در ذهن دارم و گاهی شاگردان آن کلاس ها را در برنامه های گوناگون می بینم و خوشحال می شوم.
سخنران این جلسه بیان داشت: تبلیغ حتما اثرگذار است و اگر به جایی برای تبلیغ رفتیم که جوانان نمی آیند، ما باید به میان آنان برویم و جذب کنیم.
استاد مروجی طبسی اظهار داشت: بنده در ایام جوانی به فضای تبلیغی رفتم که جوانان به مسجد نمی آمدند؛ اما زمین فوتبالی داشتند که همه آنجا جمع می شدند؛ بنده به آنجا رفتم و با آنان رفیق شدم و همین مسئله باعث شد که جوانان به مسجد می آمدند و حتی نماز جماعت مسجد را سریع می خواندم و فقط دو مسئله احکام شرعی برای آنان می گفتم و وقت آنان را نمی گرفتم تا خسته نشوند؛ طولانی کردن نماز و صحبت زیاد در بین دو نماز، ضد تبلیغ است و باعث عدم حضور مردم خواهد شد.
وی ابراز داشت: گروه های تبلیغی روش های موفقیت خود در تبلیغ خود را بنویسند تا دیگران هم از این روش ها استفاده نمایند و به موفقیت برسند.
این استاد حوزه خاطرنشان ساخت: بنده جایی برای تبلیغ با قایق رفتم؛ اما موقع برگشت با لنج بنده را بدرقه کردند و تبلیغ موفق در ذهن مخاطبان حتما اثرگذار است و استقبال خوبی از مبلغ خواهند کرد.
سخنران این جلسه با اشاره به آداب تبلیغی، بیان داشت: احترام به هم لباسی ها در مناطق تبلیغی بسیار مهم است و اگر طلبه ای وارد فضای تبلیغی جدید می شود، حتما باید احترام مُبلغی که در آن منطقه حضور دارد را نگه دارد.
استاد مروجی طبسی اظهار داشت: اگر احترام همدیگر را نگه داشتیم، مردم هم به ما احترام خواهند گذاشت و اخلاق برای طلبه مُبلغ بسیار مهم است.
وی ابراز داشت: خدمت آیت الله العظمی سیستانی رسیدم و درخواست توصیه ای داشتم که ایشان گفتند: اگر مردم به عمامه و لباس ما احترام می گذارند، به خاطر مشابهت آن با ائمه اطهار (ع) است؛ هرچه روش ما به امام معصوم (ع) نزدیک تر باشد، احترامات مردم بیشتر می شود و هرچه روش ما دورتر باشد، احترام مردم کمتر خواهد شد.
این استاد حوزه خاطرنشان ساخت: اقتدار و قدرت ما به جوانان است و چرخ های تولید کشور به دست این جوانان می چرخد و روحانیت باید همراه با این نسل بوده و در میان آنان حضور داشته باشد.
در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر نیز به ایراد سخن پرداخت و اظهار داشت: مبلغان، طلاب و فضلا، مرزبانان جبهه اسلام ناب محمدی و اعتقادات مردم بوده و ما قدردان شما عزیزان هستیم.
وی ابراز داشت: مبلغان باید مشهد را دریابند و امام رضا علیه السلام و ظرفیت مشهد را به مردم بشناسانند.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب خاطرنشان ساخت: ریشه های انقلاب از جلسات و روضه های خانگی بوده و با تعطیل شدن جلسات خانگی، ماهواره ها به خانه ها آمد و دچار این وضعیت شده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر بیان داشت: نباید منتظر سازمان تبلیغات و نهادهای تبلیغی بود؛ بلکه خود ما باید زمینه ساز تبلیغ بوده و از ظرفیت فضای مجازی نیز برای استمرار تبلیغ استفاده کرد.
رئیس مجمع نمایندگان طلاب ابراز داشت: امروز وضعیت اطراف مشهد مناسب نیست و وظیفه طلاب و فضلا و مبلغان است که به داد اطراف مشهد رسیده و رسیدگی تبلیغی داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر با اشاره به اینکه زندگینامه طلبه شهید مهران نصیری آذر خواندنی است، خاطرنشان ساخت: شهدا ظرفیت مناسبی برای فضای تبلیغی بوده و شهیدپژوهی باید احیا شود.
نماینده طلاب و فضلای همدان در پایان بیان داشت: مبلغان، مطالب تبلیغی خود را بنویسند تا از گروه های تبلیغی شما میراث ماندگار برای سایر مبلغان به یادگار بماند.
حجت الاسلام صادقی، نماینده طلاب و فضلای مشهد، چناران، سرخس و فریمان نیز این مراسم به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده برای طلاب و فضلا و برنامه های جشنواره راویان بهشت پرداخت و برخی از مدیران گروه های تبلیغی نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های گروه های خود پرداختند.
در این جشنواره از مبلغان برتر گروه های فرهنگی، تبلیغی مشهد مقدس تقدیر به عمل آمد و از آثار پژوهشی گروه های تبلیغی شهرستان مشهد نیز رونمایی شد.