پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 14, 2024
معصومه شریفی

حوزه/ خانم شریفی با بیان اینکه «روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی» یادآور مجاهدت‌های مبلغان دین است، به تشریح فعالیت‌های تبلیغی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال گذشته پرداخت.

خانم معصومه شریفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی که همزمان با اول تیرماه، سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی است، با بیان اینکه در آموزه‌های دینی، تبلیغ دین به عنوان یک امر ضروری یاد شده و مبلغان دین جزو بهترین بندگان خدا هستند، عنوان کرد: خداوند در سوره توبه آیه شریفه ۱۲۲ می‌فرماید: «وَ ما کانَ الْمُؤْمِنُونَ لِیَنْفِرُوا کَافَّةً فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ کُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَ لِیُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذا رَجَعُوا إِلَیْهِمْ لَعَلَّهُمْ یَحْذَرُونَ؛ و شایسته نیست مؤمنان، همگی (برای جهاد) کوچ کنند. پس چرا از هر فرقه‏ای از آنان، دسته‏ای کوچ نمی‌‏کنند تا در دین، آگاهی پیدا کنند و قوم خود را وقتی به سوی آنان بازگشتند، بیم دهند، باشد که آنان (از کیفر الهی‏) بترسند».

امروز مانایی و گسترش دین خدا در گرو «تبلیغ» است

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: بدون شک هدف از تبلیغ دین و دعوت الهی رها نمودن بشر از خود و رساندن او به خداوند متعال است؛ در این راستا پیامبران و اولیای الهی، مردم را به دو صورت حرکت می‌دادند؛ حرکت مردم به سوی احقاق حقوقشان که حرکت کوچکی است تا محروم و مظلوم از حق خود دفاع کند و دیگری، حرکت بزرگی است که در آن انسان را از منزل نفس به سوی حق سوق می‌دهند.

شریفی تأکید کرد: کار انبیای الهی، حرکت دادن انسان‌ها از خودخواهی، نفع پرستی و نفس پرستی به سوی حق پرستی و حقیقت خواهی است.

وی با بیان اینکه امروز مانایی و گسترش دین خدا در گرو «تبلیغ» است، گفت: اگر امروز همچنان عطر خوش وحی در قالب مذهب و آموزه‌های اخلاقی در میان آدمیان پراکنده شده، بدان سبب است که پیامبران، اولیای الهی و سپس مبلّغان بزرگ دینی، به خوبی از عهده امر تبلیغ دین برآمدند و در کار تبلیغ، هرگز کوتاهی نورزیدند.

«روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی» یادآور مجاهدت‌های مبلغان دین است

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با اشاره به اول تیر که سالروز صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) برای تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی و به عنوان «روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی» است، عنوان کرد: این روز را می‌توان یادآور مجاهدت‌های همه مبلغانی دانست که در عرصه‌های مختلف برای ترویج و گسترش دین تلاش می‌کنند.

شریفی خاطرنشان کرد: گاهی در یک روستای دورافتاده و یا در شهرهای حاشیه‌ای کشور، گاهی در کشوری اروپایی و آمریکایی و گاهی هم در عرصه‌ای جدیدتر و متفاوت‌تر از تبلیغ سنتی یعنی حضور و تبلیغ دینی در عرصه فضای مجازی، جایگاه‌هایی که اگرچه در ابزار متفاوت‌اند، اما در نهایت همه یک رسالت را دنبال می‌کنند و آن، رسانه بودن در عرصه دین و ترویج آن است.

فعالیت‌ها در عرصه تبلیغ دین، بسترساز تمدن نوین اسلامی در جهان خواهند بود

وی با اشاره به اینکه جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان یکی از مراکز تبلیغی است که در عرصه‌های مختلف، توانمندی‌های خود را در حوزه تبلیغ معارف دین اسلام نشان داده است، ضمن تبریک روز «تبلیغ و اطلاع رسانی دینی» به همه مبلغان و آرزوی توفیق روزافزون برای ایشان، یادآور شد: با عنایت به ظرفیت‌های بالای جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها و داشتن سرمایه اجتماعی قوی، خواستار گسترش برنامه‌های تعلیمی و تربیتی تبلیغ محور و همچنین فعالیت بیشتر بانوان مبلغ در ارائه محتوای تبلیغی و اطلاع رسانی ناظر به مباحث دینی در جامعه هستیم.

تشریح فعالیت‌های تبلیغی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال گذشته

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با تصریح بر اینکه فعالیت‌ها و رشادت‌ها در عرصه تبلیغ دین، بسترساز تمدن نوین اسلامی در جهان خواهند بود، به فعالیت‌های اداره کل تبلیغ جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، بیش از ۸۰۰ طلبه علاقه مند به تبلیغ در عرصه دانش آموزی جذب و ارزیابی شدند.

شریفی با اشاره به ارزیابی و تشکیل پرونده بیش از ۴۸۰ نفر از مبلغان جهت فعالیت در مدارس استان قم، افزود: سال گذشته، فعالیت‌های مبلغان امین در ۴۸۰ مدرسه از مدارس استان مورد نظارت و ارزیابی میدانی قرار گرفتند.

وی به تشکیل گروههای تبلیغی جهادی و پشتیبانی محتوایی و تبلیغی اشاره کرد و ادامه داد: بیش از ۹۵ مورد اعزام بانوان طلبه غیر ایرانی به مدارس و شهرهای دیگر در سال گذشته اعزام شدند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها، برنامه ریزی و انجام عملیاتهای تبلیغی در مناسبتهای مختلف از جمله هفته جمعیت، هفته دانش آموز، دهه فجر و غیره، برگزاری دوره‌های تربیت مبلغ مخاطب محور و موضوع محور جهت توانمندسازی آنان در عرصه تبلیغ و برگزاری بیش از ۱۳۰ دوره عمومی از جمله ارتباطی، کلاسداری، سخنوری، رسانه، مدح و رثاء، پاسخگویی، روش بیان احکام، ویژه طلاب سطوح مختلف در دو بخش اداره مبلغان، آموزش را از جمله فعالیت‌های اداره کل تبلیغ در سال گذشته دانست.

شریفی اضافه کرد: برگزاری ۳۴ دوره تخصصی (دانش‌آموزی، مهدویت، امامت، نقد مسیحیت و....) ویژه مبلغان؛ برگزاری ۱۰ دوره تربیت مدرس مهارت‌های عمومی و تخصصی تبلیغ ویژه مبلغان سطوح بالاتر و برگزاری۳۲ دوره دانش‌افزایی ویژه مبلغان عمومی و تخصصی دانش‌آموزی از دیگر برنامه‌های تبلیغ در سال گذشته بوده است.

وی در پایان به تشکیل کارگروه‌های علمی و محتوایی تبلیغ جهت محتوای دوره‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، نشست‌ها و اردوهای علمی مختلفی ویژه بانوان طلبه برگزار شد، همچنین پشتیبانی‌های علمی، محتوایی و فرهنگی تبلیغ عمومی و تخصصی ویژه مبلغان صورت گرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha