مدیر حوزه علمیه یزد خاطرنشان کرد: در روایتی از امام علی(ع) آمده است که، "اِتَّقُوا مَعاصِیَ اللهِ فِی الخَلَواتِ؛ فَإنَّ الشّاهِدَ هُوَ الحاکُم، از ارتکاب نافرمانیهای خدا در خلوتها بپرهیزید، چرا که بیننده خود داور و قاضی است"، بنابراین وقتی انسان به این روایت معتقد باشد، آن وقت است که دیگر نه نیازی به نیروی انتظامی و نه نیازی به دادگاه است.
وی با بیان دعای (اَللّهُمَّ عَرِّفْنی نَفْسَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی نَفْسَکَ، لَمْ اَعْرِف نَبِیَّکَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنی رَسُولَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ، لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَکَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنی حُجَّتَکَ، فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی حُجَّتَکَ، ضَلَلْتُ عَنْ دینی. خدایا خود را به من بشناسان، زیرا اگر خود را به من نشناسانی فرستادهات را نشناختهام، خدایا فرستادهات را به من بشناسان، زیرا اگر فرستادهات را به من نشناسانی حجّتت را نشناختهام، خدایا حجّتت را به من بشناسان، زیرا اگر حجّتت را به من نشناسانی، از دین خود گمراه میشوم، گفت: باید شناخت خود را نسبت به سیره معصومین(ع) بالا ببریم.
حجت الاسلام والمسلمین شمس یادآور شد: امام حسین(ع) فرمودند: إِنَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّه جَدّی، أُریدُ أنْ آَمُرَ بالمَعروفِ و أنهی عَنِ المنکَرِ وَ اَسیرُ بِسیرَه جَدّی و أبی محمد (ص) و سیره ابی علی بن ابیطالب (ع)، من از روی خودخواهی یا برای خوشگذرانی، فساد و ستمگری قیام نکردهام، همانا من برای اصلاح در امت جدم محمد(ص) قیام کردهام تا اینکه امر به معروف و نهی از منکر کنم و به سیره جدم محمد و سیره پدرم علی بن ابیطالب عمل کنم.
وی ادامه داد: باید دانست که این سیرهای که امام(ع) فرمودند در چه چیزهایی است؟ ارتباط پیامبر(ص) با خانواده خودش، ارتباط با اطرافیان، ارتباط با نمازش، ارتباط با گنهکاران به چه نحو بوده است.
انتهای پیام/