شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۱
در جای، جای قرآن امام علی(ع) یک چهره شاخص معرفی شده است

حوزه/ رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه در جای، جای قرآن کریم امام علی(ع) به عنوان یک چهره شاخص معرفی شده است، گفت: اگر سخن از جهاد، فقه، توحید، تفسیر به میان می‌آید، آن شخص کسی جز امیرالمومنین(ع) نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امشب در جشن عید غدیرخم در جمع مردم و سادات شهرستان دشتی، اظهار داشت: مراسم تجلیل از سادات جلیل القدر یکی از برنامه‌های خوبی است که هر ساله در این شهرستان انجام می‌شود و جای تشکر دارد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، افزود: صاحبان ادیان و مکاتب برای اینکه دین در دل جامعه نفوذ پیدا کند و تأثیر گذار باشد، از دو روش بهره می‌برند.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه اولین روش تبلیغ و اطلاع رسانی است، گفت: گاهی اوقات صالحان کار تبلیغی می‌کنند تا یک دین در جامعه ایجاد شود و مردم به آن گرایش پیدا کنند و از روش‌هایی چون نوشتن مقاله و فرستادن مبلغ، استفاده می‌نمایند.

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری، دومین روش را معرفی یک الگو دانست و ادامه داد: روش دوم نسبت به روش نخست تأثیرگذاری بیشتری دارد.

وی اضافه کرد: مخاطبان در روش دوم به رفتار و ادبیات الگوی معرفی شده توجه می‌کنند که این موضوع می‌تواند در ایجاد جاذبه موثر باشد.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه دین اسلام از هر دو روش استفاده کرده است، عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) ۲۳ سال خستگی ناپذیر دعوت تبلیغی را انجام دادند و آثار زیبای کار فرهنگی رسول خدا و پیامشان در نقاط مختلف جهان انعکاس یافت.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: مکاتبات پیامبر، نقطه عطفی در تاریخ اسلام است اما خداوند حضرت محمد(ص) را به عنوان یک الگو به مردم برای سعادت معرفی کرد.

وی افزود: آنچه که از کلام رسول خدا (ص)، قرآن کریم و از ورق زدن تاریخ برداشت می‌کنیم این است که علی بن ابی‌طالب(ع) کسی است که برای جوامع مختلف به عنوان الگو معرفی شده است.

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه در جای، جای قرآن کریم امام علی(ع) به عنوان یک چهره شاخص معرفی شده است، گفت: اگر سخن از جهاد، فقه، توحید، تفسیر به میان می‌آید، آن شخص کسی جز امیرالمومنین(ع) نیست.

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر اینکه خداوند تمام عالم را در علی ابن ابی طالب(ع) جمع کرده است، خاطرنشان کرد: رسول خدا(ص) نیز می‌گوید هر کسی که ذریه‌ام را با دست، زبان و ثروتش مدد کند، شفاعت من در آخرت به او واجب می‌شود و این مسئله نشان از جایگاه بالای سادات دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha