دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
زهرا ازوجی، مدیر مدرسه علمیه خواهران امام حسین(علیه السلام) چالوس

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه خواهران امام حسین(ع) چالوس گفت: حجاب برای دیده شدن است نه دیده نشدن، زیرا اگر تمام زیبایی‌های زن به طور گسترده دیده شود، سایر استعدادها و توانمندی‌های او نادیده گرفته و همه توجهات به زیبایی‌های او جلب می‌شود.

خانم زهرا ازوجی، مدیر مدرسه علمیه خواهران امام حسین(علیه السلام) چالوس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: حجاب جاذبه خوبی‌ها و دافعه خطاها است و ریشه در باورها و ارزش‏های ما دارد؛ رعایت پوشش به ویژه در میان بانوان، برای ایجاد مصونیت از عوارض منفی، مفاسد و ابتذال است.

مدیر مدرسه علمیه امام حسین(ع) چالوس ادامه داد: با اندکی تدبر در آیات قرآن، فلسفه حجاب را به گونه‌ای صریح می‌بینیم و درمی‌یابیم که حرمت زن، فلسفه حقیقی و یا یکی از فلسفه‌های حجاب است، براستی اگر معرفت انسان به شریعت و تعالیم دینی بالا برود و قرآن را که آیین‌نامه سعادت و کمال بشر است درک کند، به عظمت حجاب پی برده و می‌فهمد بدحجابی و بی‌حجابی ثمره عدم معرفت و شناخت حقیقی جایگاه زن در هستی است.

خانم ازوجی بیان کرد: فلسفه حجاب برای زنان را می‌توان در دو عرصه فردی و اجتماعی بررسی کرد، در عرصه فردی، حجاب برای دیده شدن است نه دیده نشدن، زیرا اگر تمام زیبایی‌های زن به طور گسترده دیده شود، سایر استعدادها و توانمندی‌های او نادیده گرفته و همه توجهات به زیبایی‌های او جلب می‌شود؛ یعنی عملاً نیمی از جامعه ما که باید در امر رشد جامعه فعال باشند، درگیر مسائل سطحی شده و از استعدادهای خود در راه پیشرفت شخصی و جامعه استفاده نمی‌کنند.

وی ادامه داد: در عرصه اجتماعی، حجاب عامل حفظ حیات جامعه و نظام خانواده است؛ وقتی حجاب را از عرصه اجتماعی کنار بگذاریم، بیشتر از همه زنان متضرر خواهند شد، زیرا ارزش زنان به میزان لذت جویی از آن‌ها کاهش پیدا می‌کند و در این عرصه وقتی افراد مختلف با چهره‌های رنگارنگ وارد جامعه می‌شوند طبیعتا مردان زیادی هستند که به مقایسه دائمی می‌پردازند و این هم باعث دلزدگی از تشکیل خانواده می‌شود.

ازوجی اظهار کرد: نگاه اسلام به مقوله حجاب به این زیبایی می باشد که در عین حفظ کرامت زن، قادر به انجام فعالیت‌های مختلف در عرصه‌های گوناگون است، اما واقعیت زنان در غرب متفاوت با تمام تبلیغات در رسانه‌ها است.

وی بیان کرد: بلایی که فمینیسم بر سر زنان غربی آورد این بود که به اسم آزادی و برابری زنان با مردان برخی از حقوق آن‌ها را حذف کرد؛ در ارزش و قدرت تأثیر حجاب همین بس که استعمارگران هرگاه خواسته ‏اند بر اختناق خود در جامعه بیفزایند و به مقاصد خود دست یابند کوشیده ‏اند این دژ استوار را که ضامن ایمان و عفاف و عامل گسترش فضیلت در جامعه اسلامی است، از میان بردارند یا آن را کم‏اهمیت جلوه دهند.

مدیر مدرسه علمیه امام حسین(ع) چالوس ادامه داد: سلبریتی امروز در نقش یک رسانه عمل کرده و زمانی که هنجارشکنی یا تشویق به قانون شکنی می کند، می‌بایست در قبال آن پاسخگو باشد؛ زمانی که سلبریتی روسری از سر برمی‌دارد برخی نوجوانان حرکت و اقدام او را تقلید می‌کنند؛ مبارزه با بدحجابی و امر به معروف و نهی از منکر زمانی در جامعه اثرگذار می‌شود که الگوهای ظاهری جوانان به این ارزش‌ها پایبند باشند و حداقل در ظاهر آن را رعایت کنند.

ازوجی در پایان عنوان کرد: ما امروز خواستار پیگری جدی مسئولین شهرستان در حوزه‌های فرهنگی حجاب و عفاف و تصمیمات مؤثر و بلند مدت برای جلوگیری از گسترش بی بندوباری هستیم.

انتهای پیام 313/48

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • خ IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
    0 0
    بیخودی گناه زنها را گردن مردا نندازید
    • IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
      0 0
      الآن خیلی از مردان هوسران دارن از بی حجابی پشتیبانی می کنند