جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی سبحانی، استاد درس خارج حوزه علمیه

حوزه/ استاد حوزه علمیه قم گفت: در گروه امامت پژوهان بنیاد بین‌المللی امامت، متون متعدد درسی را به زبان‌های مختلف آماده کرده‌ و در حال حاضر اساتیدی در محافل مختلف علمی در حال تدریس آن هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی سبحانی، رئیس بنیاد بین‌المللی امامت امروز سه‌شنبه ۲۰ تیرماه طی سخنانی در نخستین همایش اساتید بین‌المللی جهانی‌سازی گفتمان علوی که در مؤسسه آموزش‌های کوتاه مدت و فرصت‌های مطالعاتی جامعةالمصطفی برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد:جهانی سازی گفتمان‌های شش گانه ریشه در هوشمندی و احساس وظیفه‌ای بزرگ دارد و همه ما موظفیم این برنامه را به بهترین شکل کمک کنیم تا دوستداران حقیقت به این معارف دسترسی پیدا کنند.

استاد حوزه علمیه قم، توسعه ارتباطات مجازی را در رساندن معارف اسلامی بسیار مؤثر وحائز اهمیت معرفی کرد و افزود: مجموعه امامت پژوهان بنیاد به زبان‌های مختلف متون درسی را آماده کرده‌اند و اساتیدی در محافل مختلف در حال تدریس هستند. لذا در این عرصه آمادگی لازم را برای همکاری و تعامل علمی و دانشی را در حد توان داریم.

رئیس بنیاد بین‌المللی امامت کاربردی سازی فرهنگ غدیر و علوی را در توسعه گفتمان علوی مهم توصیف کرد و ادامه داد: معرفی رویداد غدیر و اصل امامت و ولایت، همچنین جایگاه امیرمؤمنان امام علی(ع) در تمامیت دین و ظهور حضرت و خاندان حضرت بسیار مهم است ولی دنیای امروز دنبال نتیجه و فایده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی جریان شناسی رویدادهای فرهنگی، فکری و اخلاقی را یکی از کارهای ضروری برای توسعه گفتمان علوی عنوان کرد و گفت: المصطفی و مؤسسه آموزش‌های کوتاه مدت با زمینه‌های بین‌المللی می‌تواند جریان شناسی رویدادهای فرهنگی، فکری و اخلاقی جامعه را انجام دهد، همچنین با یک بسته‌بندی امروزی و نوین می‌توان پیام‌ها را بسته‌بندی و ارائه کرد تا پاسخ‌گوی نیازهای فعلی جامعه باشد.

۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha