سه‌شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۰
روایت برادر شهید بوشهری از آخرین اعزام

حوزه/ شهید «الله‌یار اسماعیلی» در تاریخ ۱۷ شهریور ماه ۱۳۴۹ در روستای اسماعیل علی از شهرستان تنگستان توابع استان بوشهر به دنیا آمد. او در روستایی محروم و در خانواده‌ای مؤمن رشد کرد. از همان کودکی درد روستایی بودن را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، استان بوشهر در حماسه دفاع مقدس نقش به‌سزایی داشت و در این راه شهدای بسیاری را تقدیم کرده است، بزرگترین پایگاه‌های نظامی کشور در استان بوشهر قرار دارد و طی هشت سال دفاع مقدس این استان در جبهه‌های زمینی، هوایی و دریایی نقش ویژه و مهمی ایفا کرده، هرچند که شهدایش آنچنان که باید و شاید به نسل امروز همچون دهه هشتادی‌ها و نودی‌ها معرفی نشده‌اند.

در این راستا خبرگزاری حوزه قصد دارد در قالب پرونده‌ای ویژه و نگاه به تاریخ مجاهدت شهدای این استان در دوران دفاع مقدس، به معرفی آنان بپردازد.

شهید الله‌یار اسماعیلی

شهید «الله‌یار اسماعیلی» در تاریخ ۱۷ شهریور ماه ۱۳۴۹ در روستای اسماعیل علی از شهرستان تنگستان توابع استان بوشهر به دنیا آمد. او در روستایی محروم و در خانواده‌ای مؤمن رشد کرد. از همان کودکی درد روستایی بودن را به همراه دارد.

پدر را در همان کودکی از دست می‌دهد و از آن پس با فداکاری‌های مادری بزرگوار و ایثارگر جان می‌گیرد و در سایه تلاش‌های او راهی مدرسه می‌شود تا فردا و فرداها تمام رنج‌های مادر را به تنهایی به دوش گیرد و پاسخگوی فداکاری‌های او باشد.

دوران ابتدایی را در روستای شورکی گذراند و سپس دوره راهنمایی را شروع کرد، همین جا بود که شور و نشاط جبهه او را به سوی خود کشید الله‌یار چند بار به جبهه اعزام شد بر خلاف سن و سال کمی که داشت شب‌ها به راز و نیاز با خدای خود می‌پرداخت و خلوت شب را برای مناجات با او پر می‌کرد.

او آخرین بار در هفتم تیر ماه ۱۳۶۷ به جبهه رهسپار شد و چند روز بعد در تاریخ ۱۱ تیرماه پس از رزمی دلاور مردانه به نماز ایستاد و خدای خود را سپاس گفت وقتی نماز را به پایان برد پاداش شب‌های خلوت خویش با خدا را دریافت کرد و در نهر شهید بهشتی (آبادان) به درجه رفیع شهادت نائل شد.

خاطره‌ای از شهید اسماعیلی به روایت برادر شهید

خاطره بر می‌گردد به تیر ماه سال ۶۷ که ایشان از بسیج اهرم به جبهه اعزام شدند. الله یار رو به من کرد و گفت: برادر عزیزم این بار که به جبهه می‌روم خیلی زود خبر از شهادت من خبردار میشوی. پرسیدم از کجا می‌فهمی؟!

او گفت: این یک راز است فقط هر چه میگویم خوب گوش کن و عمل کن.

از او پرسیدم چه کاری باید انجام بدهم؟ گفت: برادر، روستای اسماعیل علی قبرستان ندارد هر وقت من را آوردند در زمینی که متعلق به من است یک قبرستان افتتاح کن تا مردم این روستا و روستای همجوار از آن استفاده کنند.

خوب به یاد دارم خبر شهادت الله یار بعد از آخرین اعزامش به جبهه خیلی زود همانطور که خود گفته بود به دستم رسید و در همان قطعه زمین او را به خاک سپردیم.

اینک آن زمین «بهشت الله یار اسماعیلی» نام دارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha