یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ |۹ ذیحجهٔ ۱۴۴۵ | Jun 16, 2024
غزه

حوزه/ انجمن روانشناسی اسلامی در پی جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در نوارغزه، بیانیه ای منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حوزه انجمن روانشناسی اسلامی در پی جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در نوارغزه، بیانیه ای منتشر کرد.

متن بیانیه به این شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

امروز بشریت با وحشیانه ترین جنایات جنگی روبروست.
جنایات رژیمی نژاد پرست و قاتل، که قتل کودکان، زنان و غیر نظامیان را توجیه می کند.

امروز مسئله بشریت نه خشونت و نه پرخاشگری که وحشی گری و ددمنشی ست، و باید فصل جدیدی در کتاب های روانشناسی اجتماعی گشود و به وحشی گری و ددمنشی صهیونیستی پرداخت.

شاید پژوهشگران آینده، در مورد صدمات روانی حمله وحشیانه صهیونیست ها به غزه پژوهش کنند؛ و یا برای وحشی گری صهیونیستی مدل مفهومی طراحی کنند؛ اما نمی دانیم روانشناسان چگونه سکوت بعضی از انسان ها و دولت ها را در این فاجعه تبیین خواهند کرد!

چگونه جهان از مراحل سوگ حمله به بیمارستان المعمدانی و قتل صدها بیمار غیر نظامی خواهد گذشت؟

امروز باید در کنار تمام تبیین ها، صدمات جبران ناپذیر روانشناختی وحشی گری صهیونیست ها بر مردم غزه و مردم جهان تبیین گردد.

چنین سطحی از خشونت، قساوت و ددمنشی، قطعا آثار منفی #روانی بلند مدتی بر روی خیل کثیری از انسان ها خواهد گذاشت.

انجمن روانشناسی اسلامی به جامعه جهانی هشدار می دهد که اگر مقابل این ددمنشی قد عَلَم نکنند باید فردا زیر آثار روانشناختی جمعی این وحشی گری، کمر خم کنند.

این انجمن ضمن محکوم کردن جنایات رژیم ددمنش صهیونیستی، اعلام می دارد این غده سرطانی و وحشی گری هایش، یکی از جدی ترین ضربه های تاریخ به سطح سلامت روانی بشریت بوده است.

انجمن روانشناسی اسلامی
مهرماه ۱۴۰۲

۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • متخصص روانشناسی سلامت IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۸
    1 0
    اینکه انجمن روانشناسی وحشیگریهای اسراییل را محکوم کرده خوب است. اما این انجمن چرا خودش پیشقدم تبیین روانشناختی چنین فجایعی نمی شود.؟ متاسفانه انجمن در نشستها و کارگاه های خودش همان مسیر ناقص انجمن های علمی وزارت علوم را می رود و اعضای آن بسبار دل خوش و سرمست از استفاده از عنوان دکتر و استاد و.... شده اند و از رسالت اصلی خود که آموزش و تبلیغ مفاهیم دینی اصیل بر مبنای دانش روانشناختی است غافل شده اند. نگاهی بر عناوین و فعالیت های این انجمن مؤید این موضوع است.