به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی با عنوان «سر بریدن اومانیسم پیش پای صهیونیسم» اینگونه نوشت:
رژیم صهیونیستی که توسط انگلیس تشکیل شد و بعد آن پیوسته مورد حمایت ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپایی بود یک رژیم صددرصد ضداسلامی و به دنبال این است با جهان اسلام مبارزه کند و مکان مبارزهاش را فلسطین اشغالی تعیین کرده است، بنابراین رهبران انقلاب اسلامی ایران مکررا فرمودند مساله فلسطین مساله اول جهان اسلام است.
اگر مساله فلسطین را مساله اول جهان اسلام ندانیم به این معناست که جهان اسلام و استقرار و استحکام دین برای ما اهمیت ندارد. از این جهت مسئله فلسطین پیوند وثیقی با تحکیم جهان اسلام دارد، به طوری که اگر مسئله فلسطین به فراموشی سپرده شود قطعا تحکیم جهان اسلام آسیب میبیند و متزلزل میشود.
امروز فلسطین صرفا به عنوان یک کشور اسلامی مطرح نیست که مورد ظلم قرار گرفته است، بلکه این کشور کانون و خط مقدم حملات رژیم صهیونیستی به جهان اسلام تلقی میشود.
صهیونیستها هرگونه فشار اقتصادی، سیاسی و امنیتی را بر آنها بار کردند تا جهان اسلام آسیب ببیند، چرا که رژیم صهیونیستی میخواهد بر خاسته جهان اسلام که استقلال فلسطین است، غلبه پیدا کند و این بسیار خطرناک است.
در زمینه واکنش جهان اسلام به جنایتهای رژیم صهیونیستی بین ملتهای اسلامی و دولتهای کشورهای اسلامی باید فرق گذاشت، متأسفانه دولتها ضعیف عمل میکنند و اگر هم برخی دولتها حمایتی میکنند، عمدتا از باب این است که از چشم ملتشان نیفتند.
جز جمهوری اسلامی ایران، باقی دولتها معمولا اقتضایی و گاهی برای منافع سیاسی و حزبی خودشان دفاعی از فلسطین میکنند اما میبینیم با رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کردند و در تلآویو سفارت دارند لذا دولتهای کشورهای اسلامی در این زمینه نمره بدی میگیرند.
اینها در درگاه خدای سبحان مسؤول هستند و باید روز قیامت در قبال این عملکرد سیاسی خود پاسخگو باشند. ملتهای کشورهای اسلامی اما اینگونه نبودند؛ در همین قضیه توفان الاقصی مردم کشورهای اسلامی و حتی غیراسلامی و مسلمانان و غیرمسلمانانی که در آمریکا، کانادا، آلمان، فرانسه، انگلستان و سایر کشورهای اروپایی زندگی میکنند، چه تظاهراتهای باشکوهی علیه رژیم صهیونیستی برگزار کردند.
ملتهای کشورهای اسلامی، ملتهای آگاه و بیداری هستند و نسبت به قضیه فلسطین حساسند و از رژیم صهیونیستی انزجار دارند. کشورهای غربی مانند آمریکا، کانادا و اتحادیه اروپایی حمایتشان از رژیم صهیونیستی یک حمایت استراتژیک است.
یعنی حمایتشان تاکتیکی نیست که صرفا اینها با یک پدیدهای مواجه و ناچارند حمایت کنند بلکه حمایت استراتژیک و ایدئولوژیک است. ایدئولوژی لیبرالیستی و ایدئولوژی ماتریالیستی این کشورها سبب میشود از رژیم صهیونیستی حمایت کنند، زیرا رژیم صهیونیستی رژیمی است که از نظر فکری ایدئولوژیهای مختلف را تصرف کرده است.
رژیم صهیونیستی خشونت را کاملا تئوریزه کرده است. از کشتار جمعی مردم غزه و نسلکشی آنها تفسیر انسانی میکنند و میگویند اینها انسان نیستند و حقوق بشر بر آنها صدق نمیکند. این تفکر پسامدرنی که رژیم صهیونیستی مطرح کرده، دقیقا به این سمت میرود.
از طرفی حرکات و حمایتهای کشورهای غربی از جنایات رژیم صهیونیستی نشان میدهد اینها حتی به اومانیسم و ادعاهای اخلاقی خود هم باور ندارند. شعارهای حقوق بشری و انسانگرایی اینها منافقانه است و خودشان حتی به ارزشهای خود باورمند نیستند و اصلا اعتقادی به تفکر اومانیستی و ارزشهای اخلاقی ندارند به همین جهت اسلحههای خود را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار میدهند.
حمایت آنها از این رژیم منحوس تا آنجا پیش رفت که سران آمریکا به اسرائیل آمدند و رهبری و فرماندهی مبارزه با غزه را به عهده گرفتند. توجه به این نکته حائز اهمیت است که این وضعیت و حضور سران کشورهای غربی در اسرائیل و حمایت همهجانبه از این رژیم نشان از پیروزی بزرگ مقاومت دارد چرا که زمانی کل کشورهای عربی در مقابل رژیم صهیونیستی ۶ روز نتوانستند دوام بیاورند و با تفکر ناسیونالیسم و سوسیالیسم عربی شکست خوردند اما الان آمریکا و اروپا به قدری نگران نابودی رژیم صهیونیستی شدهاند که به سرزمینهای اشغالی سفر میکنند تا رژیم صهیونیستی را در برابر منطقه کوچکی به نام غزه حمایت کنند و موفق هم نمیشوند.
آنها از انواع سلاحها استفاده میکنند برای اینکه بتوانند مردم مظلوم و بیگناه غزه را به شهادت برسانند، حتی اجازه رساندن غذا و دارو و امکانات پزشکی هم به مردم غزه نمیدهند. همه اینها دلالت بر ضعف و شکست اینها میکند. اگر ضعیف نبودند، اگر خوار نبودند، اگر ذلیل نبودند، قطعا دست به چنین جنایتهای غیرانسانیای نمیزدند. به لطف الهی رژیم صهیونیستی با این کشتار جمعی در لجنزار خود غرق میشود و مردم مظلوم فلسطین در این نبرد پیروز خواهند شد.
منبع: وطن امروز